Musik

Molly Sandén - Hallelujah



Sonja Aldén & Shirley Clamp - För kärlekens skull

Två helt underbara låtar :)

Inte själv längre.

Igår var jag i arvika med sanna och hanna för att sanna skulle pierca tungan, men det slutade med att hanna också piercade sig :) Så nu har sanna piersat sig i tungan, och hanna överläppen(i mitten).
Varken jag eller hanna trodde att sanna skulle våga, för herre vad hon skakade :p hon sträckte nästan inte ut tungan haha! jäklar vad kul det var :p Jag och hanna stod och skratta när sanna satt och nästan grinade :p
När det sen var hannas tur fick jag och sanna gå ut, för hon ville inte ha med oss där inne då ;d haha.
Men snyggt blev det på båda iaf, och nu är det inte bara jag som har piercing längre ;D (fast hanna har haft i ögonbrynet, men inte längre)

Bild får komma under veckan på dom båda(varken ni vill eller inte) ;D


Dagens, för jag har ingenting att skriva.

Dagens humör: trött
Dagens mående: Ont i huvudet
Dagens borde: sova
Dagens frisyr: uppsatt och fläta i luggen
Dagens smink:  puder, rouge, ögonskugga & mascara
Dagens klädsel: jeans monki, linne mango, tunika indiska, cardigan cheap monday, sjal gina tricot, väska prag, solglasögon oslo(kommer ej ihåg var jag köpte dom)
Dagens skor: gladiatorskor ifrån ballroom, köpte dom igår :)
Dagens jacka: Ingen, fast att jag behövde ;D
Dagens väder: sol, vind och moln
Dagens planer: hells kitchen sen sova
Dagens materiella vill ha: En stickad tröja, VART FAN FINNS DET?
Dagens längtan: ingenting faktiskt
Dagens fundering: vilka skor ska bort, vilka ska vara kvar?
Dagens beroende: cigaretter 
Dagens tråkigaste: att jag hade/har så jäkla ont i huvudet
Dagens roligaste: Sanna & Hanna.
Dagens sämsta: ingenting har varit så dåligt idag faktiskt
Dagens Bästa: Köpte mig en tunika idag :) skit snygg, och kostade endasg 69kr DET NI!

Nu ska jag titta på tv och försöka hålla mig vaken så att jag kan se hells kitchen.
Tjing tjing

Christian Siriano, vinnare av project runway!

Oh yes, min favorit. Killen jag hoppades på hela tiden, han vann! Fattar ni? Christian Siriano vann project runway 2008!
Jises, nu är jag glad. När han stod där på scenen, och fick tårar i ögonen.. och när hakan började hoppa upp och ner, för att han försökte hålla tårarna inne. Fan vad jag ville hoppa in i tvn och bara krama om honom då! Så jäkla söt!
Åh, han är en sån bög som man verkligen vill vara kompis med! :p haha
herregud, nu ska jag sova.
Hans kläder kan man förresten köpa på www.bluefly.com

HEJ DÅ! :D

praktik

Jag och Hanna har bestämt oss för att söka praktik plats redan nu, så ringde min farbror igår som jobbar som Informationschef/Presschef åt frölunda(ishockey) och har jobbat inom radio och tv innan, så jag tänkte "han kanske har lite tips på vart man kan söka". Men det slutade iaf med att han skulle kolla med folk han känner om någon vill ha oss i åtta veckor :) Vi ska även kolla med massa tidningar, som typ veckorevyn och dom där. Sen ska krister kolla med dom han känner också, om det finns någon i norge som vill ha oss ;D Så vi får se hur det blir, och vart vi hamnar. I karlstad vill jag absolut inte vara, usch. Tänk att typ sitta och jobba åt kanal 12 i åtta veckor, nej usch! :b Vi får hoppas på det bästa, och sen är jag ju 18 när det är praktikdags också ;D och hanna fyller det under tiden vi har det. Så självklart vill vi, jag iaf vara i en storstad så att vi han dra oss ut och festa lite ;D
Så nu håller jag tummarna hårt på att det blir göteborg, stockholm eller oslo för oss ;D

Men nu ska jag faktiskt lägga mig och läsa veckorevyn och sen sova. Så tjing tjing!


Ledig dag

Idag var jag ledig, vilket var otroligt skönt :)
Men imorgon är det upp tidigt igen för att bege sig till skolan. Börjar redan 08.50, så mycket troligt att jag kommer att vara sen till den första lektionen ett antal gången ;D

nu kom texten "jag tänder kvällens sista cigarett" sjungande i öronen för mig.. och det är faktiskt vad jag ska göra nu. Kanske inte sista, men tända en ska jag göra iaf. ;D
Skriver snart igen, TJING!

(otroligt snygg/skön bild tycker jag!)


Lördagens party för Sanna, min vän!

nu tänkte jag faktiskt berätta om hur det gick till i lördags för er som inte redan vet vad som faktsikt hände :)

Klockan fem kom Hanna hem till mig, så vi gjorde oss klara för att festa. Sen klockan sex kom Emely, Patrik, Robin och Samuel, då var det bara att vänta på att födelsebarnet, som inte hade någon aning om någonting, skulle komma :)
Klockan blev sju och sanna ringer på dörren, Emely, Patrik, Robin och Samuel springer ut på balkongen och gömmer sig och jag och Hanna går och öppnar :)
Jag - Vi skulle precis gå ut och röka, ska du med?
Sanna - ja, men hade du en ragnar åt mig?

Sanna tar sin ragnar(drink) och följer med oss ut på balkongen, där möts hon av att alla skriker grattis :)
Alltså, sannas ansikte.. det var som att hon hade "sålt smöret och tappat pengarna".  Fasen vad kul alltså, men iaf efter att hon hade fått allt förklarat för sig drog festen igång. Vi hade varit hos mig ett bra tag när tobbe åker förbi i bilen, så jag ringer upp och säger att han ska komma upp, så han, Dennis och Jonas kommer upp ett tag. Dock åkte Jonas hem ganska tidigt, men när Jonas hade åkt kom Erik istället ;D Det roligaste under kvällen hemma hos mig var nog när vi körde elaka versionen av Sanning eller konsekvens och emely fick slicka i samuels rumpa. Haha fy fan alltså!
Men iaf, vid tolv åkte vi in till stan och satte oss inne på score först, men dom stänger ju ett så vi drog vidare till ankan. Självklart är jag så jäkla bäst, så jag smiter förbi vakten och slipper betala medans dom andra fick göra det ;D TRÅKIGT FÖR ER!! ;D Det var så jäkla mycket folk där inne, så jag och hanna hittar oss ett bort och sätter oss, men det skulle vi nog inte ha gjort.. för vem sitter inte där till vänster om oss om inte vår mentor Pontus. HAHA! som hanna sa "det såg ut som att han precis kommit på att tomten inte finns" hahaha, den blicken. Men iaf, så vi drog oss vidare in på dansgolvet för att skaka lite rumpa, vilka möter jag där då? jo Martin hult och mikael niit vilket var trevligt värre :)
Men efter att ha varit inne på ankan tills det stängde kände vi att vi behövde lite mat i magen, så vi drog oss till BK innan vi gick bort till scandic där Dennis, Tobias och Erik stod och vöntade på oss för att åka hem till mig igen.

Men som sagt, kvällen var otroligt rolig. Men nu orkar jag inte skriva mer. Bilder kommer så fort jag fått in dom i datorn :)
Tjingeling, peace!

första dagen efter sommarlovet.

Fy fan, idag borjar skolan igen. Tror ni inte att vi får gå heldag då? :o självklart slutar vi 16.10 idag, helvetet är igång!
Men otroligt sköna salar :) det gillar vi. men nu är det dags för lektion, vet dock inte vad vi har men det löser sig.

Skriver en liten update senare om lördagen, för det var otroligt kul! :D
Tack alla för en fin kväll/natt, tack hanna och tobias för en trevlig morgon :)

påfyllning i hyllan ännu en gång.

Igår var jag och sanna på en shoppingtur igen, vilket slutade med att jag kom hem med två par skor till :)
Och pappa och maggan, en tjej behöver skor. Ett par räcker inte, iaf inte för mig. :) Fast jag kan hålla med om att jag har många, men absolut inte för många ;D
Jag köpte även en ansikts peeling, glasögon och massa massa godis :p
Gissa om jag har ont i magen alltså, jag har käkat upp typ allt redan. Men vafan, men lever bara en gång ;D

Idag ska jag fortsätta att städa lägenheten, eftersom att det inte blev någonting igår.
Ska även förbi hemma hos Sanna med lite grejer jag har köpt med till henne och Patrik. Och imorgon händer någonting som inte hänt på ett tag, JAG SKA FESTA! Det känns som en stor skräll i mitt liv just nu faktiskt. Jag har inte festat alls i sommar typ, så imorgon blir det kalas alltså. :)
Jag, Hanna och Sanna ska börja förfesta hemma hos mig vid sju, sen blir det till att dra vidare :)

Ska bli kul att komma tillbaka till skolan på måndag faktiskt, eftersom att vi har fått nya lokaler och grejer. Vi har faktiskt bio i skolan nu, det ni ;) Det är fördelen med att inte gå i kommunal skola, det är inte tjat om att skolan inte har pengar hit och dit hela tiden. Utan behövs det nytt, så fixar skolan det :)

Jag och sanna har förresten sagt att vi ska köpa gymkort, vilket jag har tänkt på att göra länge men det har aldrig liksom hänt :p Men nu ska jag fan köpa ett, dock vet jag inte riktigt vart jag vill träna. Vi på infokomp har ju rabatt på nJoy, men eftersom att det är så många från skolan som tränar där känns det inte så lockande..
Har funderat på nautilus, men fan jag vet inte :p Får se hur det blir ;D

Nu ska jag återgå till soffan och titta på OS, sen blir det käk och efter det hem till sanna innan jag ska dra igång med städningen igen ;p
Tjingeling!

höst höst höst!


mer skor i hyllan.

Igår träffade jag sanna på en liten shoppingtur och fika i stan, vilket var otroligt mysigt :) Hon fick även några av presenterna eftersom att hon blev 18 för en vecka sen. :)
Jag kom iaf hem med 4 par skor, ett halsband, en hårklämma, en kalender och ett 5-ämnesblock :)
Dock har jag inga pengar kvar nu typ, men vafan. Jag behövde ju det jag köpte ;D (ja pappa, jag behöver faktiskt nya skor.)

Nu ska jag fortsätta att städa, så tjing!


videoinspelning

Ær i norge nu før er som inte redan vet det. Så igår var det jobb før mig, iranskt brøllop. Och idag var det mamma som jobbade, så jag hampus och krister passade på att åka och sæga hej till folk vid videoinspelningen av basshunter's nya låt. Det var fasen riktigt coolt. Har aldrig varit på en sån inspelning någongång førut, så det var skit kul att se hur dom gjorde :) Men jag tror nog att många av er dær hemma kommer att skratta åt den nær den ær klar, før det var så jækla tøntigt så herregud! :p Den hær videon lovar jag kommer att bli tøntigare æn "boten anna".
Nu ska jag hjælpa till inne i hallen, och sen kanske det blir att åka bort till jonas och co. igen.
Isf ska jag ta med mig kameran, før glømde den førut så hampus fick fota med sin mobil :p

Tjingeling!

OS i Kina, inte om jag fick välja.

Jag vill börja med att skriva, SANNA KOM HEM!
Och nu börjar inlägget på riktigt :)

Sen jag skrev sist har det inte hänt mycket alls. Har varit på sjukhuset hos Leif varje dag typ.. sen har jag bara slappat framför OS med mamma och krister (fast han satt mest här framför datorn, men ändå). Jag vet inte vad ni alla andra tycker, men OS för mig är friidrott. Allt annat är sånt man ser jämt, eller aldrig :p
Som fotboll liksom, det kan man ju se typ när som helst.. och typ.. rodd, det visas ju typ aldrig på tv. :p Fast jag tycker att Lassi Karonen är en kille hela sverige ska hylla. Jag själv har aldrig hört talas om han innan OS, också visar det sig att han är en av dom få som faktiskt kan ta hem en guldmedalj till sverige. Så, HEJA LASSI!

Sen har jag en sak att säga om själva OS. Hur fan kan man låta en sån stor grej få vara i ett land som Kina? Det känns som att dom kör på lite dubbelmoral faktiskt. OS ska vara ett spel som ska stå för fred och vänskap... HUR FAN KAN MAN DÅ HA DET I KINA? :O Ni förstår nog varför jag reagerar på det. Om inte.. Kina behandlar sitt folk som skit. FY PÅ KINA!

Sen har jag en till sak om kina.. Visst är det okej att låta 15 åringar vara med och tävla om det är nog bra. Men inte kan man låta en 15 åring vara med och tävla som väger 28kg!!!! Alltså, nej.. jag finner inga ord.

Nu ska jag lägga mig. Natti natti, och heja sverige!

klippkort på sjukhuset

Fy fan, jag hatar sjukhus. Nu har jag varit där ca  20 timmar på 3 dygn, och mer där till blir det.
Leif ligger inne med en hjärnblödning, och läget är ännu inte stabilt.
Hampus har opererat sig och Lotta har en inflammation samt cystor i magen.
Fy fan. Sjukhus är inte min grej alltså. Allt är så vitt och tråkigt, man kan inte bli annat än ledsen där inne.
På tal om det, nu ska jag göra mig i ordning för att åka till stället. Ska hälsa på Leif och se hur han mår idag, och förhoppningsvis mår han bättre och kan prata. För jag saknar hans härliga skämt och roliga kommentarer.

Leif, det är tid för att kämpa nu.
Ge inte upp!



Peace out, fuckers!


Dagen efter.

Igår var det party, och jises. Jag har inte festat ordentligt sen typ jul :p
Så igår var det otroligt kul :D Började på rud, där sög det så det blev att dra vidare till hamnen. Var så jävla mycket folk där så jag trodde att jag skulle gå av. Men träffade iaf massa goa gubbar som vi drog med till score. Tyvärr kom vi typ 30 min innan som skulle stänga, men vi fick i oss en drink var och sen var det vidare på efterfest. Och herregud var jobbigt det var att gå/cykla hem. Som tur var kom det en otroligt sjysst kille som jag fick åka med, eftersom att jag och sanna inte orkade gå längre :p (rörigt inlägg) Men iaf, sen var det hem till christoffer som gällde. Inte det roligaste jag vart med om, men vafan.
Idag blir det party igen, men idag ska jag nog inte dricka för usch vad jag mådde illa när jag vaknade i morse :b
Nu måste jag göra mig klar iaf :)
Tjing tjing, PEACE!

RSS 2.0