If I were a little sparrow...

...O'er these mountains I would fly
I would find him, I would find him

Jag tänker faktiskt att gå tillbaka till blogg.se, för jag fattade ingenting på den andra sidan ;b
Så nu ska jag göra en nu design till denna sidan tänkte jag, får se hur det går med det.

Little sparrow, little sparrow
Precious fragile little thing
Little sparrow, little sparrow
Flies so high and feels no pain

ny blogg.

nu har jag flyttat till en annan bloggsida.
Vet inte om jag ska ge ut den ännu, vi får se ;D
Men kommer nog att skriva här lite då och då, för er som inte vet vad den andra bloggen heter ;D


ny blogg?

Jag sitter här och funderar på om jag ska skaffa mig en ny blogg.. tänkte gå över till devote, men det visade sig att jag redan var medlem på den sidan, vilker jag inte har något minne av alls.
Så får se hur det blir. Jag är bara otroligt trött på blogg.se just nu. Allt känns så tråkigt, så tar nog bort denna snart.
Nu ska jag spana vidare på nätet efter andra blogg sidor.
Tjing tjing.

att förlora en vän.

Det är när man mår som sämst man behöver de bästa i sitt liv.
Men just nu är jag mest omringad runt negativ energi faktiskt, vänner på dåligt humör, vänner man inte pratar med, familj som sörjer och det blir ju inte precis bättre av att vädret är grått och kallt. Usch, skulle verkligen behöva dig nu. Hatar att vi inte pratar, men det är som det är tyvärr.
Måste försöka bli på litte bättre humör nu faktiskt, för ska spela in nu.

Tjing.


insekt i mjølken.

Fy fan, igår kvæll skulle jag ta mig ett glas med oboy, så hællde upp mjølk i glaset och øppnade en påse med oboypulver.. av ren reflex tittar jag ner i glaset innan jag hæller i oboyen, också ser jag en svart klump, så jag tænkte "hm, kom det in oboy nær jag øppnade påsen eller". Men så tar jag upp klumpen med skeden, och vad har jag i glaset?
jo, en jævla kackerlacka! Det låg alltså en insekt i mjølken :o Så jag och mamma gick till macken dær vi køpte mjølken och berættade vad som fanns i mjølken, så vi ska ringa till Tine på måndag før det ær stængt nu. Men fy fan, aldrig med att jag dricker mjølk i norge alltså. Det var nog det værsta jag har varit med om.
Nu vet ni iaf, DRICK INTE MJØLK I NORGE! :b

morgontrött

Seg morgon idag alltså.
Vaknade 06.30 av att både mobiltelefonen och klockan ringde, men stängde av allt och låg och drog mig tills att klockan var 07.00 ungefär, sen var det dags för frukost men orkade verkligen inte äta så satte mig framför tvn och tittade på The Voice istället, alltid när jag tittar på det programet glömmer jag bort tiden, så när klockan var ca 07.50 satt jag fortfarande i myskläder ;p Så det blev lite stressigt för mig, IGEN. Men nu sitter jag här i skolan ändå, kom tio min sent typ, men så visade det sig att christoffer är sjuk, så kan inte göra så mycket under denna lektionen ändå tyvärr. Får sitta här och kolla runt på nätet i nästan tre timmar. KUL :D
Åker iaf till oslo idag med mamma och hampus, vilker kommer at bli kul eftersom att det är en nationaldag som ska firas morgon :)
Men nu ska jag hjälpa hanna, tjing!

Halva dagen.

Dagen har varit ganska okej idag faktiskt. :) började med att jag försov mig. :) så jag fick stressa iväg till bussen för att stå och fota på tingvalla IP i två timmar tillsammans med christoffer, kenny och jessika. Vilket var otroligt kul, förutom att det var kallt som tusan. Men efter det drog jag mig till skolan och la in bilderna på datorn och satte mig på första bästa buss in till stan efter det för att möta upp mamma, katarina och louise.. Trodde jag, men när jag kom in hade dom redan fikat, så jag och mamma gick upp till jc med louise där hon köpte sig ett par jeans. Sen var det dags för henne att åka till jobbet, så jag och mamma gick runt och kollade jackor till mig.. Vilket verkade vara omöjligt! Hittade en supersnygg på H&M, men den var inte varm nog enligt mamma så gick vidare till stadium.. Ut kommer jag inte med en jacka, utan med en möjlig praktikplats. :d en kille som jobbar där hade lite kontakter, så han skulle kolla runt lite. :d men skriver mer om det imorgon. ;) natti natti gott folk. :d

omsorgsVM

ja, vi hade iaf tur med vädret. Inget regn alls, fast kallt var det.
Nu sitter jag här i skolan och för över bilderna, det blev hela 429 bilder för min del, och nu ska jag välja ut 15-20 bilder som vi sen ska framkalla. Men det tänker jag inte göra idag, för bara bilderna är inne ska jag dra min till stan och fika med lite folk :) Härligt härligt.
Tyvärr kan jag inte lägga upp någon bild ifrån omsorgsvm här på bloggen eftersom att det är emot lagen, men titta i tidningen imorgon vet jag :) Tror nog att NWT var på plats och fotade lite :)
Nu är nog bilderna klara, så ska dra mig nu. Tjing tjing.

Regn och ännu mera regn.

Usch vilken seg dag. Har haft huvudvärk hela dagen fan. Så nu bara jag kommer hem ska jag slänga mig i badet tror jag. Och fy, bara för att jag skrev så kom jag på vad som väntar imorgon. :( imorgon ska jag stå och fota på omsorgs VM, i regnet! Snacka om att jag kommer att frysa, så imorgon blir det till att ha både jacka och mössa!:p men nu ska jag snart av bussen, så tjing tjing. By the way, detta var mitt första inlägg via mobilen, så får se hur det går. :)

Skratt och tårar.

Usch vad allt suger ibland. Vissa dagar känner man sig lite deppig, och idag har jag en sån dag. Kan bero på att det snart är ett år sen solskenet försvann ur mitt liv.. Jises, jag saknar dig så sjukt mycket vissa dagar, vill kunna spola tillbaka tiden och få att som det var förr, kunna höra ditt härliga skratt, sitta och spela "fia med knuff" med dig och louise. Vissa saker har jag glömt bort, och det gör ont, för jag vill kunna komma ihåg allt. Men saker bara faller bort. Men ditt skratt in i det sistaär det jag kommer att ta med mig livet ut. Bara av att sitta här och skriva dom här sakerna får mig att gråta. Jag saknar dig, men jag vet att du har det bra där du är nu. Jag kommer alltid att älska dig, fast saknaden gör otroligt ont. För alltid i mitt hjärta kommer du att finnas älskade.

Skit kamera.

Alltså jag och teknik går inte alls bra ihop. Jag har ju skrivit många gånger om min kamera som är "trasig" hit och dit, men nu är det någonting som är seriöst fel. När jag skulle före in bilderna ifrån den stod det att det var ett "Kommunikationsfel", så nu går det inte. Men allt annat funkar som det ska på den, det är bara att det inte går att föra över bilderna. Jag får panik på sånt här.. tyvärr ger jag upp ganska lätt också, så efter att ha provat 4 gånger nu har jag gett upp, för fortsätter jag kommer jag bara att bli förbannad och det orkar jag inte nu.
Men jag antar att jag får be någon titta på den, annars får jag lämna in den på lagning. FAN FÖR TEKNIK! :)
Nu ska jag titta på tv och lägga min kamera under en kudde, så att jag slipper se den!

Tjing-tjing.

blogg.se?

Vad fan har hänt med blogg.se? Det är ju super fult och konstigt :o
Men iaf, nu sitter jag i möte inför den nya såpan som det kommer att snackas mycket om ;D
Där bland annat jag och Hanna kommer att medverka. ;)
Men nu ska jag vara med och snacka, tjing!

RSS 2.0