happy halloween

Nu sitter jag här med piratkläderna på, funderar på hur jag ska få med mig svärdet in till stan utan att skämma ut mig totalt :p Men skit samma, det är halloween.
Jag vet inte alls hur jag ska göra med håret, men det får louise hjälpa mig med. Har med en sjal, så kanske sätter den på huvudet, men jag vete fan! ;D
Ska strax åka in till stan och möta upp louise, för att åka hem till henne på kronoparken och göra oss redo att åka till kicki på gruvlyckan där festen kommer att hållas ikväll. Det ska bli riktigt roligt faktiskt :)
Måste få i mig någon mat innan bara, men det blir nog någon sallad någonstans.
Nu ska jag slänga i mig en macka och sen börja packa.
Ha en trevlig kväll, det ska iaf jag ha :)


Helene Falk

Stylisten Helene Falk har startat en stylistutbildning i stockholm, och gissa om jag blev glad!
Jag tänkte, "äntligen vet jag vad jag kan göra nu som arbetslös". Jag såg det genast som en chans att få en erfarenhet. Och som många av er säkert redan vet, så gillar jag kläder, skor, smycken.. Ja allt som har med mode att göra. Och jag har tänkt på det förut, hur kul det skulle vara att jobba inom mode och styling. Men jag vet att det är otroligt svårt att komma in i den branschen, inte minst att lyckas. Så genom att delta i Helene Falk's utbildning skulle jag kanske kunna få lite erfarenhet och insyn i branschen.
Men efter att ha läst lite längre ner på informationssidan såg jag att det kostade 25 000 kr för att delta, och eftersom att jag som sagt är arbetslös så finns inte de pengarna i min plånbok. Så jag antar att jag får skaffa mig ett jobb först och spara ihop till det innan jag kan anmäla mig. Tråkigt men sant.
Visst suger det att allt ska kosta pengar?

the cutest thing


shut the hell up!

Jag är så jävla äckligt trött på att folk snackar om en hela tiden. Är det någonting du har att säga, så säg det direkt till mig istället för att snacka med annat folk. Att bråka med någon annan över mig är så jäkla onödigt, och det är mesigt av dig, som är vuxen, att inte ta det med mig. Sluta klaga på alla andra, och ta tag i ditt eget jävla pissiga liv istället. För det är nog dags nu.
Fy fan vad jag är arg nu, och jäkligt besviken!

Listen up!

Förresten, nu ska jag få ut lite aggression här!
Mamma, Krister och Leif har bestämt sig för att sälja stugan, och det är jag jäkligt sur över. För ni ska bara veta vad mysigt det är där ute (fast grannarna klarar vi oss utan). Stugan ligger på en ö, vi har egen brygga och utsikt över vänern. Vi ser bland annat bomsta ifrån terrassen. På sommaren ligger solen på hela dagen! Ja jag kan fortsätta att snacka om hur jäkla underbart det är, men nu orkar jag inte det.
Så nu ber jag er, mamma Krister och Leif, SÄLJ INTE STUGAN!

idol2009


Jag fattar inte hur Nicklas kunde åka ut igår.. Enligt mig var han en av de bästa igår. usch..

pictures




Pippi Longstocking

Jag läste nyss syrrans blogg, och såg att Rebecca hade kommenterat med namnet "Pippi som åker skridskor i lollos kök". Och nu tänkte jag att jag skulle förklara vad hon menar med detta :)
Detta var för kanske 10 år sen, Louise och Rebecca skulle vara ensamma hemma för första gången i vår lägenhet när jag mamma pappa och brorsan åkte någonstans (minns inte vart). När vi kommer hem märker mamma att det är såpa på golvet i hallen och köket. Louise och Rebecca hade alltså inspireras av pippi och "åkte skridskor" på golvet. Tror ni att de fick vara hemma själva efter det på ett tag? HAHA NEJ!
Visst är det kul när man tänker tillbaka på alla knäppa grejer man själv eller någon i familjen har gjort?
Louise och Rebecca hade sina busiga stunder tillsammans, och jag fick aldrig vara med. Snällt va? haha.

Men nu tänkte jag vara lite djup och tala om för er två att jag har alltid sett upp till er. Och jag lär nog alltid att göra det. Även om Rebecca nu mer bor i stockholm, så känns det ändå som att hon är en del av familjen Teimar. Men det blir väl så när man växer upp tillsammans.
Båda två har alltid gått sin egen väg, och skitit i vad andra tycker. Det tycker jag visar att ni är starka individer och kommer att komma långt i livet.
Fortsätt att köra på samma spår, och låt aldrig någon förstöra det för er.


creativity

Jag hade lite tråkigt igårkväll, så gjorde lite smycken av massa kedjor. Det snyggaste som är värt att visas upp är ett armband. Jag vet att massa andra bloggare har gjort liknande, men det skiter jag i. För jag tycker att det är snyggt, plus att det är både billigare och roligare att göra det själv än att köpa ifrån någon annan. Så det så!

Kedjorna kommer ifrån gamla halsband, och ringen i mitten fick jag av brorsan för något år sen.

gracejones

Kanske skulle jag klä ut mig till Grace Jones, fast då måste jag köpa massa brun färg..

dreamoutfit


1.paljettväst  h&m, 2.linne miss guided, 3.boots see by chloé,
4.leggings h&m, 5.fuskpäls h&m, 6.ring miss guided.

goodmorning

Efter att ha legat i några timmar och försökt att sova gav jag upp. Klockan är ju ändå 06.30, så det känns inte så farligt ändå. Men jag undrar hur det kommer att gå på mötet senare idag, kommer jag att sitta och gäspa ur mig svaren eller kommer jag att somna över bordet? Ja det är en fråga jag kommer att få svar på om några timmar. Nu ska jag ta mig lite chai té och titta på nyhetsmorgon.

glamorousfood

Med fotbollen på ingång passar jag på att laga någonting så glamouröst som snabbmakaroner, köttbullar och ketchup. Låter det inte underbart? Haha, nåja. Fotboll ikväll som sagt. Sverige möter Albanien. Jag tror på seger, någon som säger emot?
Nu skriker magen efter käk, så bäst att fortsätta i köket.


mystyleandi


1.miss guided, 2.cc skye, 3.h&m, 4.miss selfridge, 5.cc skye, 6.office, 7.dollyblond, 8.miss guided.

I'mofftowork

De senaste dagarna har jag verkligen tagit en funderare över mitt liv. Jag försöker att komma på vad jag vill jobba med och hur jag vill att mitt liv ska se ut i framtiden. Jag vet att jag vill ändra på någonting och hitta ett jobb som jag brinner för, men det är svårt. För jag kan inte komma på något jobb alls just nu som jag skulle kunna tänka mig att jobba med. Jag vill komma ut i arbetslivet, det vill jag verkligen. Men när jag tänker på det får jag panik. Jag kan inte fortsätta att leva ur mammas plånbok, det funkar inte ekonomiskt och det är inte kul att behöva be mamma om pengar varje dag. Jag menar, jag fyller snart 19 år, och jag har ingen egen inkomst. Det är pinsamt!
Nu ska jag ta tag i mitt liv och hitta ett jobb som passar just mig!

sägingentingtillmig

Nu ska ni få höra! Melissa Horn släppte ett nytt album igår, och jag bara längtar efter att få höra det! Hennes första album "långa nätter" var helt magiskt, man kunde liksom känna igen sig i hennes texter. Och jag tror nog att det blir samma sak med det nya albumet. Så nu ska jag sätta igång och lyssna. Gör det du med vet jag, det nya albumet heter "säg ingenting till mig".

stephaniepratt


thankyoujesus

Äntligen! Jeansen jag har snackat om här i bloggen har äntligen kommit in på H&M's hemsida igen! Ska försöka att trolla fram pengar, sen är de mina.


sorry

Det var längesen jag skrev nu, men datorn kände för att sova ett tag. Och det var inte lätt att få igång den igen. Men jag är tillbaka, och nu ska jag försöka att blogga mycket igen.
Men nu ska jag se på the hills och the city!


jokeoftheday

jag vill bara skriva HAHAHA åt bruden i idol. Fan vad humor! Visst är det lite synd om henne, men kom igen. Hur kul var det inte? För er som inte vet vad jag snackar om så var det en brud som trodde att hon gick vidare fast hon inte alls gjorde det. Så jävla kul att hon började hoppa och skrika och säga till Jihde att hon älskade honom, HAHAHA HUMOR! Se reprisen om ni vill skratta!

goodgirlsgobad

Jises, idag sov jag ritigt länge! Mamma kom in och väckte mig 13.00. Men visst är det skönt att få sova ut ibland? Har precis slängt i mig en skål med Nesquik, fan vad det är gött alltså!
Åh just det, Freja har fått en fästing. Och självklart sa mamma det när jag hade henne i famnen och gosade... Fy fan vad vidrigt det är med de där småkrypen. Så fort jag hör ordet färting börjar det krypa på kroppen. Så nu är det bara att vänta på att Klara kommer och tar bort den, för varken jag eller mamma gör det. ;D

yesiam


RSS 2.0