I got my eye on you

Har precis kommit hem från jobbet, och jag måste säga en sak.
Idag var det fan roligt! Fick lite smått panik när jag fick höra att jag och tre tjejer till skulle ha hand om ett sällskap på ca 130 pers. Antalet i sig var inga problem, utan problemet var att dom inte hade förbeställt någonting. Vilket betyder att det blev 130 notor. Alla skulle betala för sig själva. Ja, ni kanske inte förstår hur jobbigt det hade kunnat bli. Men jises, jag ville gråta!!
MEN, mina fina kollegor och jag löste det supert. Allt flöt på, bortsett från några mindre tabbar.
Jag tittade även lite på showen. Fyyyyyy fan vad bra Linda (vad hon nu heter i efternamn) gjorde låten "O holy night". Jag grät, på riktigt!!
Tänk vad saker och ting kan vända till det bättre :)
Nog om detta nu, och vi kastar oss raskt över till någonting helt annat.

Igår kväll satt jag och hade tråkigt, så jag tog papper och penna och började skissa lite. Vilket var ooootroligt längesen! Och jag måste nog ändå låta lite självgod och säga att mitt öga fan blev snyggt! Inte snyggt som om någon som faktiskt KAN rita hade gjort det. Utan snyggt, för att JAG skissade det. Fan, jag är stolt över mig själv. SÅ DET SÅ!!

God natt.


Tusen tack!

Tack till alla som gratulerade mig igår på olika sätt!
Jag hade en super mysig födelsedag med mycket godsaker.
Fick äääääääntligen de efterlängtade vinglasen från Carolina Gynning, YEEY!!!
Har inte så mycket mer att skriva än, TACK!
Nu ska jag mysa ner mig i soffan med min mysiga nya pläd och titta på Elsas Värld, och därefter läsa Elsas Hemligheter. MYSIGT!
Ha en bra kväll mina vänner :)
SKÅL PÅ ER!!

Husmor

Åh vad jag har varit duktig nu i två dagar!! Jag har rensat bland mina kläder OCH bakat till mitt kalas :D
Bakningen gick faktiskt skit bra!
Så, på onsdag kommer jag att bjuda på Nutella cookies och mariannetryffel, DET NI!!!!
Åh, jag känner mig som husmor. Hihi :)


JC

Jag är så lycklig, jag är så lycklig, jag är så lycklig!!!!!!!!!!
Skorna har kommit, och dom passade PERFEKT!!!! jag som var så rädd att jag tagit fel storlek. Men det var rätt ändå!! Underbart!!! :D


Kära halsfluss, jag hatar dig!

Det var någon dum en som knockade mig i natt. Vaknade upp med feber imorse och har sovit i princip hela dagen. Nu känner jag mig i liv igen, men ojojoj vad huvudet känns tungt.
Så med detta blir det ingen bloppis idag. Mår jag inte sämre imorgon så kommer det upp då. Och eftersom att det blev en dag sent nu, så sänker jag priserna lite extra. Inget kommer att kosta över 100 kr. Bra va?! :D


Ska det in, så ska det ut!

Nu fan är det dags igen. Jag måste sälja av mig (eller ge bort) lite kläder, skor, smycken och allt det där igen. Jag har alldeles för mycket som bara ligger och tar plats. Vissa saker är aldrig ens använda. Det är ju sjukt. Jag måste bli bättre på detta.
Måste sluta shoppa bara för att shoppa. Så, imorgon kommer en bloppis upp. Den kommer bland annat att innehålla pälsar, klackar, jackor, klänningar och massa massa annat!!!
Nu ska det ut!!

Billigt blir det också. Säljer inte för att tjäna pengar, utan för att bli av med det. Så något kan kanske även skänkas bort. DET NI!!


Synd om mig!

Jag måste nog ha världens sämsta immunförsvar!
Det var inte alls längesen jag låg däckad med feber, snor och hosta. Men ändå ligger jag här igen. I samma position, med samma symptom.
Det är sjukt vad jag måste ha dåligt immunförsvar. Är det ens lagligt?!

Jobbigast är nog att jag inte får sova ordentligt. Vaknar jag inte sjöblöt av svett, så vaknar jag av att jag fryser som om jag låg naken på Nordpolen. Har jag turen med mig, så vaknar jag bara av en simpel (men ack så krävande!) hostattack.
Har proppat i mig två panodil igen i ett försök att få sova. Även om det måste ske genom att tabletterna fullkomligt knockar ut mig.

Jag tror jag äntligen förstår vad mamma och moster pratar om nu när de får sina vallningar. Dock beror deras på klimakteriet, och inte feber.
Let's hope I'm not there yet...


RSS 2.0