The sounds - Better off dead

Har varit lite dött här ett tag, men skit samma.

Plugget har iaf dragit igång nu, och det är fan det slappaste jag varit med om! Vi ska sluta fyra, men har inte gått till längre än 1400 någon dag. Idag slutade vi runt 1100. Helt sjukt! Men gött ändå, nu när det är så fint väder :)

Ikväll blir det sanna&elin-mys, härligt!!

Ha en fin dag i solen folks!
peace.

Visst har jag ett snyggt nytt armband förresten? YEY


It's over!

Då var det värsta över! Och jag menar det, det var på riktigt det värsta jag varit med om!!
Men min läkare var skitbra, förklarade allt så att både jag, mamma och pappa förstod allt.

Jag var super nervös innan! Fick en lugnande tablett, men det var kass!! Kände av den när allt var klart, istället för under tiden. Så jag hade nästan bestämt mig för att inte göra någonting, utan åka hem och få en ny tid då jag kunde bli sövd. Men doktor Anders övertalade mig, så jag bet i det sura äpplet och gjorde det ändå.

Det var jobbigt som tusan och gjorde ganska ont innan bedövningen satte igång. Men sen var det mest bara obehagligt och jobbigt.

Men, nu är det gjort så nu får jag vänta på svar i 4 veckor. Och efter det blir det lite rutinkontroller för att se så att allt fortsätter på rätt väg.

Jag är så glad över att jag valde att ha med både pappa och mamma! Det kändes tryggt att ha dom där. Så tack mina älskade föräldrar för att ni följde med!! Vad hade jag gjort utan er?

Nu ska jag lägga mig i sängen och bara slappa tills det är dags att laga lite tacos till mig och Sanna! Mums!!!!

peace.


don't let the bedbugs bite

Tänkte att jag skulle se big brother innan jag gick och la mig, men det gick sådär.
Antar att stormen blev för mycket för boxen att klara av, så den dog. Oflyt!
Så nu ska jag se ett avsnitt av Once upon a time, och försöka stänga ute alla tankar jag än har.
För i natt ska jag sova, med eller utan mammas natursömnpiller.

Imorgon kväll blir det mys till tusen. En riktig sanna&elin-kväll är planerad. Skönt att ha någonting kul att se fram emot. Massa skitsnack, godis, dricka och cigaretter. Just my cup of tea!

Funderade på att ta mig en promenad innan det var dags för sängen, men jag ändrade mig när jag hörde en hård vind suga tag i huset. Tror inte det är så smart att gå ut i stormen när man är ute på landet.. (nej jag vet, edsvalla är inte landet. Men det känns fan så! Inavel till tusen!)

Nu är avsnittet klart och det är dags att trycka på play.
Gå med stadiga steg om ni går utanför dörren i natt mina vänner!

Peace

Familjen är bäst.

Jag måste nog ha världens bästa nära och kära! Era peppande ord värmer verkligen ska ni veta!!
Har haft en helt fantastisk dag med Sanna, som alltid gör mig lika glad!
Och när jag kom hem så ringde Barbro, pappas sambo och gav mig pepp inför morgondagen. Tusen tack fina Barbro för att du ringde, det värmde mer än du kan ana!
Och nu har Krister, mammas sambo/särbo precis hämtat mig så att jag slipper vara själv ikväll.
Jag trodde att jag skulle klara det, och eftersom att jag har några ärenden jag måste göra imorgon innan sjukhuset. Men efter att ha tänkt efter kände jag att jag nog inte ville vara själv ändå. Det är alltid skönt att ha sällskap när man mår lite kasst. Så nu ska jag hem till mamma och Krister och bara mysa framför tvn med hundarna. Och förhoppningsvis somna tidigt.

Mamma, pappa, Barbro, Krister, Louise, Hampus, Sanna, Mikaela och moster, ni är de bästa som finns! TACK!

Efter imorgon hoppas jag att jag aldrig mer behöver tänka på denna skiten, men jag vet också att om det nu inte blir bra, så har jag er!

Min kära älskade familj, ni är världens bästa!


Förbannade morgon

Tänk vad hemskt det är att gå upp tidigt! Det är så jävla jobbigt, speciellt jobbigt var det idag eftersom att jag hade glömt att stänga fönstret. Så det är ju lika kallt som i Kiruna här inne just nu!! Menmen, dags att rulla vidare. Frukosten ligger i magen så nu är det bara att hoppa ur sängen och göra mig redo.
Ha världens bästa dag allihop!
peace


Två dagar

Imorgon börjar starten på mitt nya liv!
Jag börjar plugga imorgon, och på tisdag är det ju som sagt dags för operation.
Det känns skönt att ha de båda "projekten" på samma gång. Kunna fokusera på skolan när det blir jobbigt!

Igår var det fest, OTROLIGT KUL! Blev dock lite för mycket innanför västen om man säger så..
Men det var ett härligt gäng, kända och okända ansikten. Och hör nu, ALLA verkade komma överens!! Är inte det underbart? :)

Nej, dags att sova nu. Klockan ringer 0600, och att gå upp tidigt är inte min starka sida. Fyyyyyyyyyyfan!

Peace.


What doesn't kill you makes you stronger!

Är helt slut i både kropp och knopp.
De senaste dagarna har varit som natt och dag. Jag har skrattat mer denna veckan än jag någonsin gjort tidigare. Men på samma gång har den också varit jobbig.
Så på något sätt känns det som att jag har blivit tömd på känslor. Jag är helt matt. Orkar inte bry mig om någonting alls idag!

Nej, jag får se till att ladda upp mitt förråd av känslor under dagen. Imorgon kan jag ju för tusan inte må såhär! Nej, imorgon är det party och då är det bara glada miner som gäller! :)

Dags att hitta orken att dra sig upp ur sängen!
Peace.


Tankarna spelar pingis.

Som jag skrev tidigare så har jag fått tråkiga nyheter igen. Ungefär lika tråkiga, om inte värre, som de jag fick för ca en månad sen. Så nu väntas operation.
På tisdag är det dags.

Jag ringde in till sjukhuset förut och bad om att få lugnande innan, och då fick jag även reda på att det inte är ett sånt ingrepp jag gjorde sist. Utan detta är lite mer komplicerat, eller hur man nu ska kalla det.

Men hur som helst. Jag ville ju såklart försöka veta lite mer om själva operationen, så jag sökte på internet och klickade mig in på landstinget Dalarna.
Där fanns det en hel sida med bra information. Sån information som man gärna vill ha innan, men inte får av de inkompetenta läkarna här i Karlstad. Så jag antar att det inte bara är negativt att söka sig runt på internet när det gäller hälsan!
Men självklart, jag läste ju även saker som jag önskar att jag aldrig läst. Dock lite sent nu.

Men som jag sagt sen i måndags. Nu finns det absolut ingenting jag kan göra åt situationen. Jag får förlita mig på att läkarna gör sitt jobb, och att det blir så bra som det bara går.

Jag vet iaf hur jag ska förbereda mig inför tisdagens operation. Tack vare landstinget i Dalarna :)


girlfriends

Call your girlfriend. It's time you had the talk, give your reasons, say it's not her fault. But you, just meet somebody new.
Tell her not to get upset, seound-guessing every thing you've said and done. And then when she gets upset, tell her how you never meant to hurt no-one. You just tell her that the only way her heart will mend, it when she learns to love again. And it won't make sense right now but you're still her friend. And then you let her down easy.
Call your girlfriend. It's time you had the talk, give your reasons, say it's not her fault. But you, just meet somebody new.
Don't you tell her how I give you something that you never even knew you missed. Don't you even try to explain how it's so different when we kiss. You just tell her that the only way her heart will mend, it when she learns to love again. And it won't make sense right now but you're still her friend. And then you let her down easy.
Call your girlfriend. It's time you had the talk, give your reasons, say it's not her fault. But you, just meet somebody new. And now, it's gonna be me and you.
.                .                .                .                .weheartit

Detaljhandel

Trots dåliga nyheter de två senaste dagarna så har jag varit gladare än någonsin. Detta tack vare två personer, och den ena är Sanna såklart!
Den andra behåller jag hemlig ett tag till.

På måndag börjar jag plugga! Ska faktiskt bli grymt jävla kul!! Har nog aldrig varit så glad för att börja plugga!
Så fram tills mitten av sommaren ungefär kommer jag att studera detaljhandel. Kuligt!!

Och självklart ska även min wingman också börja plugga samma sak. Hehe!

Tack för nu,
PEACE

Såhär glad är Sanna över att börja plugga. Jajaja, jag vet vad ni tänker! Det har blivit mycket sanna nu i det sista. Så det är nog dags att sluta skriva om den ungen nu!!


idioter

Okej mina vänner. Jag tycker om er allihop, för att ni läser min blogg.
MEN!!!!!!!!


Att komma hit och tro att ni bara kan få njuta av mina vackra texter och bilder är fel.
Kan ni läsa, så kan ni även lämna en fucking kommentar!!!

HUR JÄVLA SVÅRT FÅR DET VARA?!

Ni är för fan 70 pers som läser min blogg. SKRIV NÅGOT ERA JÄVLAR!

Tack på förhand.

voff


Med vänliga Hälsningar
Miss Voff

Världens bästa kompis

Hon är ofta väldigt slarvig...


Hon är ofta väldigt uppkäftig...


Hon är aldrig blyg...


Hon försöker ofta vara sexig...


Hon älskar cigaretter...


Hon älskar öl...


Hon får mig alltid på bra humör...


Och hon är hur snygg som helst!

Alexandra "Sanna" Nilsson, du är världsbäst!

äre fest eller?

Alla härtans dag alltså.. Super mysigt i ett förhållande, annars suger det fan!
Jag blir deprimerad.

Det blir lite partyparty här på lördag. Mycket som ska firas (egentligen ingenting alls men vi säger så).
Försöker komma på några roliga lekar eller liknande att köra, då det kommer lite okänt folk. Vill helst inte ha en fest när ingen känner någon och alla bara sitter och tittar ner i mobilen. NEJ, detta ska bli en såndär där alla pratar med alla, skrattar åt allt och framförallt DANSAR!!

Så, någon som har förslag på roliga lekar - SHOOT!!

Tänker mig lekar i likhet med den när man sätter ett kort i pannan med en person och plats, också ska man gissa vad det står på kortet genom frågot till de andra. Är ni med på vilken jag menar?

MEN, nu ska jag återgå till att möblera om lägenheten (mamma, du bor inte här längre. Jag får göra vad jag vill. MOHA!).

PEACE!

.                        .                         .                             .weheartit

Klant

Man kanske inte borde sova med en tofs runt handleden... Fasiken vad det svider!


allt handlar om mig!

Fick nyss världens roligaste sms!
"Elin stor men ändå liten,
i min bok tillhör du eliten.
Fin och häftig som få,
nångång' blir det vi två."

"Elin kan allt och lite till,
visst utmana henne om du vill.
Hon lägger ner sitt öde med en roundhouse kick,
samtidigt som hon planerar fest - that's fucking sick.
Trappat ner på party och chillar,
tro inte att hon är klumpig när hon trillar.
Allt hon gör är i perfekt symfoni,
sluta tro. Hon kan bättre än ni!"
TACK fina du!

min helg i bilder.

Den här helgen har varit så otroligt kalasbra! Jag tror jag har förlängt mitt liv med minst 5 år tack vare skratt och livsnjutning!
Jag började med att jobba. Kallt, men kul!
När jag slutade gick jag in och tittade på invigningen av svenska rallyt tillsammans med mamma och krister.
Jag åkte upp till pappa och barbro för att spendera helgen hos dom.
Vi åkte på rally.
Jag tog en lång och härlig promenad i skogen med bubba.
Vi avslutade helgen med att pimpla i det vackra vädret. Och jag fick den första och enda firren!!

The Grand Voyage

Sitter och planerar inför morgondagens fest och lyssnar på Perry and the travellers nya sköna album The grand voyage! Fy fasen vilket bra album alltså!!

Men imorgon är det som sagt fest. Mamma har blivit kärring, så det vankas 50:års fest :) mycket som ska planeras och fixas innan, men nu verkar det mesta klaffa äntligen.

Frågan är bara, vad ska jag ha på mig?!


RSS 2.0