En bruten fot och ett uppvärmt hjärta.


Försäkringsbolaget från helvetet!

Jag förstår inte hur jag lyckas försova mig VARJE morgon, men ändå hinna med bussen. Detta är sjukt, men bra ändå. Nu vet jag ju att jag faktiskt hinner göra mig klar på en halvtimma :)

Igår började det äntligen hända saker med Folksam. Men att det ska krävas utskällningar och en massa frustration innan det ska börja rulla är för mig helt sjukt!
De har slarvat bort mina papper, som såklart är sekretesspapper, och skyller det på att jag hade en annan handläggare först. JA MEN OCH? Borde inte den handläggaren som hade hand om mitt ärende tidigare föra vidare ALLA papper till den nya? I mina öron låter det logiskt, men tydligen inte i Folksams öron...
Men nu så! Igår fick vi äntligen rätt, efter att pappa ringt och varit mindre glad. Så idag ska jag skicka in de sista dokumenten och då ska hon kolla igenom dom på en gång. Så har jag tur får jag svar i början på nästa vecka. GÖTT!

Men men, nu till lite trevligare saker! Idag står friskvård på schemat igen och den här gången blir det gym och bollsport. Precis min smak!

Hoppas ni får en fantastisk dag mina vänner! :)

(Såhär kände jag igår!)


Trevligt sällskap och gott i glasen.

Har precis avslutat en helt fantastisk kväll tillsammans med nya härliga vänner!
Var hemma hos Louice och käkade tacos med Mia och Jonetta. Och som alla vet så kan tacos aldrig bli annat än gott!
Vi spelade spel, drack gott i glasen, skrattade i massor och tittade på x factor. En riktig myskväll med andra ord!
Tjejerna bestämde sig för att dra vidare ut på krogen, men jag längtade hem till kära mamma. Måste dock säga detta, oj vilken lyckad kväll!
Visst är det underbart att lära känna nya människor som man kan skratta tillsammans med?
Nu väntat en bussresa på 40 minuter för mig, men sen är jag äntligen framme hos kära mamma och sängen. GOTT!
Hoppas ni andra har haft en lika trevlig fredag som jag. God natt!


religiös fredag

Den här dagen har börjat bra!
Fröken Ylva's man, som är präst kom och föreläste för oss tillsammans med sin kollega. Det var faktiskt intressant. Slog hål på en och annan myt.
Efter lunch fick vi en giudad tur i Domkyrkan. Vi fick gå upp i kyrktornet, som för övrigt var huur högt som helst!
Trodde inte att jag skulle vara så höjdrädd, men att gå ner för alla de där trapporna var en ganska tuff match. Jag och Mia fick sjunga oss ner, i ett försök att distrahera oss själva.
Det var en otrolig utsikt, men jag lär inte att längta tillbaka om man säger så...
Passade även på att tända ett ljus för dig, kära Kenny. Du saknas! <3
 
Ikväll väntar tacos tillsammans med Mia, Louice och Jonetta. Ska bli så kul!
Ska även hem till kära mamma ikväll, ska spendera helgen hos henne och krille. Det var längesen och jag känner att jag saknar lilla sigge alldeles för mycket nu!
Nej, nu är det bäst att jag sätter fart. Rör mig i snigelfart idag, tack vare gårdagens friskvård... FY FAN!
 
TTYL!

nu räcker det!

Frågan är vad fan det är som händer med mina handled alltså... Har så fruktansvärt ont nu!
Förut på friskvården så skulle jag göra en övning och helt plötsligt viker sig handen för mig så jag lyckades bränna upp ena knogen i golvet.
Alltså, detta med onda handleder är inget nytt för mig. Jag har haft problem med dom i flera år nu. 2010 tror jag var senast jag var iväg till sjukan för att försöka förstå vad felet är. Då trodde läkaren att någonting var brutet, vilket visade sig vara helt fel (så klart, pucko!)! Men han kunde inte se någonting annat, utan sa att det antagligen var en stukning. Sedan dess har jag gått med bandage då och då för att försöka "stabilisera" leden och minska smärtan, smörjt den ett otal gånger med voltaren och svurit över hur svag jag känner mig vissa stunder (hallå, ibland kan jag inte ens få bort plasten på en jävla tampong...).
Min fråga är nu, hur jävla länge ska den här "stukningen" sitta i?
Jag kan ju inte belasta högern alls nu. Ska det verkligen vara så?
 
Frågade läraren i friskvård förut om hon visste några övningar jag kan göra för att det ska bli bättre, men så klart frågade hon om det är en skada eller om handleden bara är otränad.
Man ska ju självklart inte träna en skadad led, så därför har jag nu bestämt mig för att ringa till vårdcentralen imorgon.
Nu jävlar får dom hitta ett svar på det här, för jag orkar inte mer! Är det så enkelt att jag bara behöver stärka upp leden med träning, så gör jag ju det. Men jag måste ju veta!
 
Måste försöka sova igen, ville bara avreagera mig lite.
Ber om ursäkt för mitt smått förbannade inlägg. Jag är trött.

svettigt!

Börjar på riktigt tröttna på vissa i klassen, så snart slår det slint i min skalle.
Vill ju inte vara dum mot någon, så klart! Men jag undrar hur många gånger jag egentligen har räknat till tio idag... Det kan ju inte vara hälsosamt att resa ragg och bli förbannad bara för att någon andas. Men det är precis så jag känner mot en person i klassen. Man kan väl helt klart säga så här, vi klickar inte!
 
Gick runt och var nervös idag inför friskvården, vilket visade sig vara befogat. JÄVLAR i min låda vilket pass. Trodde jag skulle spy efter bara några minuter och benen blev spagetti på en gång! Tror nog alla tyckte att det var lika jobbigt, i alla fall såg det så ut. Haha!
Men nej, nu ska jag skärpa mig och se till att få tillbaka den kropp som jag är bekväm i. För det är ju faktiskt precis vad det handlar om. Jag vill inte gå ner i vikt bara för att vara "smal". Jag vill gå ner i vikt för att vara trygg i mig själv igen. Sen vore det ju så klart skönt att komma i lite kläder igen också.. Hehe.
 
Imorgon väntar föreläsning och studiebesök. En präst ska föreläsa för oss och sen blir det studiebesök i domkyrkan. Kan bli spännande faktiskt! Ser fram emot att få gå upp i kyrktornet (om jag kommer upp för trapporna vill säga). Den utsikten lär ju vara MAGNIFIK!

På eftermiddagen/kvällen blir det middag tillsammans med Mia, Louice och Jonetta från klassen och sen antagligen någon öl med resten ute på stan.
Alltså, imorgon blir en spännande och rolig dag!
 
 

Mitt liv som kärring

Idag fick jag veta många saker om mig själv. Några av de saker jag fick veta var att om jag vore ett djur skulle jag vara en katt.
I mitt mänskliga liv är jag en diva, kärring och varm. Det sista syntes tydligen direkt i mina ögon.
Tack lärare Mikael, nu ska jag börja jobba bort kärringen i mig!! :)

Dagen har varit helt fantastiskt bra måste jag säga! Jag och Louice blev äntligen klara med vårt arbete inom "lag och rätt". Vi såg även en bra dokumentär. Gav mig mycket att fundera över, även fast jag sett den en gång tidigare.


Stress!

Ännu en dag uppe i skogarna (skolan alltså).
Lyckades dra mig alldeles för länge imorse, så fick hoppa upp ur sängen när jag insåg att bussen skulle gå 15 minuter senare. INTE SÅ LYCKAT! Som tur var hade jag duschat och lagt i ordning allt igår kväll, så kunde bara dra på mig vad jag hittade och springa iväg. Och, jag hann. Nu sitter jag på bussen upp till skolan, med träningskläder, frukost, lunch och påsar under ögonen :)
Och ja, du läste rätt. Jag ska träna idag. Tar mig ett litet pass under lunchen. Nu ska det bli ändring. Dags att komma tillbaka till min rätta form!

Ha en fantastisk dag!


celebrity crush

Den här bruden blir verkligen bara snyggare och snyggare!


Fuck, it's monday!

Klockan stod på 0550, men ändå lyckas jag av någon anledning vakna 0520..
Känns ju kanske ovärt att somna om då, och riskera att man är alldeles för trött när klockan väl ringer (vilket brukar hända mig).

Dags för skola idag då! Har inte varit där på en hel vecka typ, eftersom jag lyckades få magsjuka. Så det känns nästan som första dagen jag skulle dit. Nervöst, förväntansfullt och roligt!

Men, den känslan vet jag kommer att försvinna efter lunch. Då kommer jag som vanligt sitta och längta tillbaka till sängen...


HJÄLP

Jag har ett problem.
Varje gång jag har någonting utöver det "vanliga" planerat, så har jag svårt att somna kvällen innan. Även om jag är trött så ögonen svider, så lyckas jag inte komma till ro.
Detta börjar bli riktigt frustrerande! Jag börjar räkna ner timmarna tills klockan ringer och det är dags att kliva upp, vilket inte direkt gör saken bättre...
Har provat allt ifrån att dricka ett glas mjölk till att läsa en bok till att förflytta mig runt om i lägenheten. INGENTING hjälper!
Funderade på att ta en promenad, men kom på att det är becksvart ute, och jag är mörkrädd...
Så, tips mottages gladeligen!!


när spriten går in...

... tappar Elin förmågan att tänka.
 
Jag är lite arg på alkoholen.
Den får mig att göra och säga saker, som jag sen dagen efter kommer på, och tänker, "HUR FAN TÄNKTE JAG DÄR?".
Den får mig att skrika tills rösten springer iväg.
Den får mig att göra av med alldeles för mycket pengar.
Och den får mig att må PISS, såhär dagen efter!
 
Men jävlar vad kul det var igår! Mycket skratt, dans och sång (och alldeles för mycket alkohol...).
Tusen tack brudar, detta gör vi om snart igen!
 

RSS 2.0