lilla elin

Nu är det ca en månad kvar i den här lägenheten. Tiden går så fort!! Krister och brorsan har i alla fall varit här idag och tömt sovrummet. SKÖNT! Nu är det bara lite småtjafs kvar där inne som typ kläder. Men det måste jag gå igenom innan vi kör iväg.
Imorgon är det dags för visning igen, så har skurat golven och fixat lite. Min rygg är i princip död efter att ha gått runt med både dammsugaren och skurmoppen. Men nu är det i alla fall gjort, så då slipper jag stressa med det imorgon efter skolan.
Måste säga att jag tajmade in allt väldigt bra, med tanke på att jag blev klar alldeles precis till fotbollen. FINT!
Så nu väntar en kopp te och fotboll, sen ska jag sooooooova!
 
Hittade förresten denna förut, det är en gammal journal. Hittade min vikt och längd där, och jag måste ju nästan skälla lite på mitt yngre jag.
Hur i helvete kunde jag gå runt och klaga på att jag var tjock?! Mitt BMI var ju för fan på 16,9, vilket betyder UNDERVIKT!! Tänk om man hade kunnat prata med den där osäkra lilla tjejen och säga att hon egentligen var alldeles för smal... Men det är lätt att vara efterklok.

Äntligen!

Äntligen har jag ordentlig träningsvärk igen!! Var några dagar sen jag verkligen kände av träningen, så skönt att känna att det tar igen.

Var iväg till gymmet igår innan det var dags för kalas hos mamma. Tur var väl det, för jises vilka godsaker hon hade dukat fram. Mums!!
Efter kalaset väntade bio med Sanna. Vi såg filmen "Ego", som var huuur bra som helst!!! Martin Wallström är ju så jävulusiskt snygg. Ville äta upp honom typ. Sjunga kan han också!
Efter bion åkte vi hemåt, och herregud. Det var längesen jag skrattade så mycket. En del av träningsvärken i magen kommer garanterat ifrån allt skratt som blev!
Som ni ser hade jag en väldigt lugn och fin lördag. Precis som det ska vara! :)


Fredagsmys

Den här dagen har verkligen bara varig mys!
Knallade hem till Louise direkt efter skolan där det väntade en promenad (som tyvärr blev lite kort, då prinsen var lite ledsen) och god middag. Köpte även med oss lite godis hem, som jag till slut fick gömma för Louise för hon kände sig tjock (idiot!). Jobbigare blev det dock när hon nu några timmar senare blev sugen igen och skulle hitta påsen... HAHA!!!

Har gosat med prinsen i min famn nu i någon timma, så Louise får sova lite. Sååå mysigt. Han har både börjat "prata" och skratta nu, så ni kan ju bara tänka er hur mysigt jag har det!
Nu sover han dock som en stock i min famn, och bara han har vaknat och ätit så väntar en liten promenix igen. Skön start på helgen måste jag säga!!


Vardagslyx

Ikväll lägger jag mig verkligen med ett leende på läpparna ska ni veta!
Ibland krävs det inte mycket för att man ska bli glad. Det kan räcka med en nybäddad säng och en ny mjuk pyjamas.
Planerna inför morgondagen blev helt plötsligt mycket roligare också, vilket inte är helt fel.
Ja, flummigt inlägg men det struntar jag i.
God natt kompisar


Synundersökning

Jahaja, det där var väl mindre roligt.
Var precis hos optikern och gjorde syntest. Har inte varit iväg på fem år, så fick en kallelse. Fan vad jag ångrar att jag gick iväg nu, för nu måste jag skaffa nya brillor... Min syn har blivit sämre tydligen och vänsterögat var KATASTROF! Bokstavstavlan blev gröt. Typ.
Så, nästa vecka ska jag åka iväg och välja mig ett par nya. Kul. Skitkul.

Gymmet gick i alla fall bra idag. Något positivt.


Nordpolen

Fy bövulen vad det var kallt nu!! Känns som att Nordpolen har tagit över lägenheten. -15 ute, fast solen skiner ju så något positivt är det ju ändå..
Idag väntar en kort dag i skolan, sen iväg till gymmet och avslutningsvis synundersökning. Jippi...

Ska man verkligen orka sig upp ur sängen idag, och frysa arslet av sig?


skitdag

Ibland kommer såna dagar då ingenting sitter bra, allt är fel och man är arg på allt och ingenting. En sån dag har jag idag. Känner mig allmänt sur och nere. Helt utan anledning!
Man kan säga att jag inte bara vaknade på fel sida, utan i helt fel säng. Blä!

Ska i alla fall till gymmet nu och göra av med lite aggression. Förhoppningsvis lyckas jag ta ut allt på maskinerna, och inte på någon person...

Att inviga nya sporttoppen idag var väl inte det smartaste känner jag nu... SÅ ÄCKLIGT TIGHT!!
Röv!


Mitt hjärtegull

En kort dag i skolan resulterade i en lång dag tillsammans med Louise och Albin. Hur mysigt som helst!
Det blev en promenad på 4,5km, tacos, häng i soffan, skratt och avslutades med ytterligare en liten promenad och shopping. Helt perfekt enligt mig!

Albin har nog det finaste leendet i hela världen. Man blir helt varm i kropp och själ av det. Och aldrig i mitt liv trodde jag väl att jag skulle tycka att det var sött när någon spydde ner mig, men det tycker jag nu.

Det är tydligen slitsamt att busa med moster Elin.


nöff nöff

Var precis iväg och sola för första gången sen i somras. Gick från spöke till gris. HÄRLIGT!
Men, allt är bättre än att vara genomskinlig antar jag... Får låta det lägga sig lite nu och sen sola igen, för nu ska jag få lite färg har jag bestämt mig för. Men innan jag blir brun får jag nöja mig med nöff-nöff!
 
Fick reda på idag att det blir en kort dag imorgon. Slutar 1130, vilket inte sitter heeelt fel. Så då blir det ett tidigt pass på gymmet tillsammans med Mia och Louice. Kuligt!
 
Mer då... Nej, jag har inget mer att säga. Det är måndag.
 

Välkommen söndag!

Vilken fantastisk morgon! Solen skiner som bara den, fåglarna kvittrar och jag känner mig härligt utsövd.

Tänk att det var min favoritlåt som vann mello igår!! Fantastiskt kul att fler kände som mig, att han var helt rätt!
Tur att jag ska flytta säger jag bara, för grannarna hatar nog mig nu, så som det skreks igår.. Haha!

Nej, dags att ta tag i dagen.


Smygstartar flytten

Idag börjar vi flytten, även om det är ett tag kvar till själva flytten. Men kan vara skönt att inte ta allt på en gång kände vi.
Och det belönade sig! Hittade massa roliga saker som jag helt glömt bort. En gammal skolkatalog och min väldigt professionella demo. Haha, inte!! Tackar till högre makter att jag aldrig skickade iväg den någonstans. Herregud vad dålig den var!
Skolkatalogen däremot var väldigt kul att hitta. Shit vad man har förändrats genom åren. Tur att jag kom på bättre tankar och sparade ut håret, för jag passar INTE i kort hår!

Vardagsrummet blev helt plötsligt jättetomt! Skönt, men som sagt, tomt. Ska bli spännande att se vad framtiden har att bjuda på för min del nu.

Trevlig lördag kompisar!


dansa, pausa.

Åh jag har så otroligt mycket energi idag, helt sjukt!
Skulle vilja dra ut och springa, men det är alldeles för halt och jag tror inte att foten skulle palla det faktiskt. Får göra av med lite energi ikväll istället.
Ska ut och äta, och eventuellt dansa lite. Får se vart det slutar helt enkelt.
 
Igår var det ju som sagt mello-bello, och jävlar i min låda. Jag tror jag har fått en liten förälskelse i Robin Stjernberg! Vilken kille alltså! Annars var det inte så mycket att ha. Mellanakten med Jöback var typ det bästa, förrutom Robin då ;)
 
Nej, nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig lite fräsch inför ikväll!
Hejdå kompisar!

mello-bello

Hela Karlstad andas mello just nu. Andra chansen är nämligen i stan och imorgon är det dags. Men redan ikväll ska jag iväg, har fått biljetter till genrepet. Ibland är det väldigt bra att ha kontakter!
Ska bli väldigt kul faktiskt. Gillar verkligen Robin Stjernbergs låt, så ska bli kul att se om han sjunger lika bra live som genom tvn och via spotify.
 
Kanske kan uppdatera lite senare, med sköna bilder. Men det beror lite på hur vi sitter.
Ha en fin fredag mina kompisar!

RSS 2.0