Wohoo

Då var det dags för ännu en rolig helg!!
Förra var helt magisk. Mys med finaste prinsen, namnfest och Stockholm!

Denna helgens roligheter startar redan imorgon. Första mötet inför Berlin är imorgon plus att det är en lite annorlunda dag i skolan med föreläsningar och workshops.
På fredag ska vi ut och paddla och grilla. Vi ska nämligen "fira av" en lärare som slutar då.
Sen på lördag, då händer det absolut roligaste. JAG SKA UT OCH FESTA! Tänk, nu har jag festat två gånger på en månad typ. Stort!
Alltså, jag festar typ aldrig annars. Men nu jäklar! Jag ska till och med dricka sprit.


Fjärilar i magen

Äntligen är det fredag och helgen har börjat!
Först väntar en kort och slapp skoldag, och sen börjar allt det roliga.

Funderar på hur det kommer att gå imorgon... Bara jag lyssnar på låten nu så känner jag att tårarna är nära. Jag tror faktiskt inte att jag riktigt fattat att Albin är här för att stanna, förrän nu! Tänk att den lilla prinsen kommer att finnas i mitt liv för evigt nu. Helt otroligt!
Tack kära Louise och Hasse för att ni förde världens finaste pojke in i världen!

Ha en fantastiskt bra dag kompisar!


Lalala

Oj vad jag är konstig ibland!
Tidigare idag tänkte jag att jag skulle öva lite på låten jag ska sjung på lördag, så jag pluggade i lurarna, letade upp texten och började sjunga. "Jäklar, jag kan den ju" hann jag tänka innan jag kom på vart jag befann mig. JAG SATT JU FÖR FAN PÅ BUSSEN!!
Där satt jag och sjöng med lurarna i öronen, för hela bussen!
Om jag någon gång verkligen har velat sjunka under jorden, så var det där och då. Fy fan!!


Vecka 21

Oj vilken rolig helg jag har att se fram emot!! Se här:

Fredag: Följa med pappa och kolla på ny bil samt köpa ny telefon till honom. Baka med Louise inför namnfesten på lördag. Träffa fina Sara och ta något glas eller två!

Lördag: namnfest för älskade prinsen, där jag även ska framföra en liten sång tillsammans med Ingrid!

Söndag: Stockholm med fina Sanna! Shopping på dagen och konsert på kvällen, vi ska se p!nk. Och nästan bäst av allt, sova på hotell!

Guuuud vad jag vill ha helg nu!! Som tur är så är det inte lång tid kvar. Imorgon väntar bara en kort skoldag och ett möte vid två, och sen är det fredag!
Sa jag att jag är på bra humör? ;)


Äppelmos mellan öronen

Fy vad jag ångrar mig nu att jag inte lyssnade mer på de som sa åt mig att inte köpa en HP, för min dator suger arsle!!
Helt plötsligt får jag inte upp mina dokument på datorn, det vill säga mina arbeten. Så, nu har jag suttit i snart fem timmar med en enda inlämning. Är helt slut i huvudet så nu skiter jag faktiskt i de sista frågorna och gör dom under lunchen imorgon istället!

För att avsluta lite positivt då, så fick jag idag reda på att jag är en av två på skolan som får åka med till Berlin i oktober. Helt fantastiskt kul!! Har gått och hoppats på det ett tag nu men inte vågat prata om det riktigt, men nu så!! Nu är jag klar för att åka! Det är ett hälsoprojekt mellan nio länder som denna gången kommer att vara i Tyskland. Såååå kul!!!
Fick ett annat positivt besked idag också, men det håller jag nog på lite till tror jag!
Fan, det går bra nu känner jag (om man bortser från min idiot till dator...)!

Sov så gott kompisar, imorgon är en annan dag!


Konsten att säga nej!

Det där med att sätta ned foten ibland och säga nej, det har aldrig riktigt varit min starkaste sida. Jag är alldeles för rädd för att såra någon eller så, och det kan ju ibland resultera i att jag själv blir sårad.
Ett sånt läge befinner jag mig lite i nu. Jag tycker att jag har varit så tydlig jag kan vara, men det räcker tydligen inte... Och nu börjar jag få slut på idéer! Bara jag tänker på situationen känner jag att paniken är nära, för hur fan kan man säga nej till någon som bara vill vara snäll?
Ibland önskar jag att jag kunde vara lite mer bitchig. Det kunde nog hjälpa mig i vissa stunder!


Gamla människor hit och dit.

Idag var jag ute och sprang för första gången i år, och jag måste säga att det gick oväntat lätt!
Med tanke på att det regnade så otroligt mycket så vågade jag inte ha med mig mobilen, och kunde alltså inte registrera turen med runkeeper. Men jag sökte i GPSen nu och såg att det blev 5 km totalt. Det trodde jag faktiskt inte! Skönt ändå att veta att jag klarar 5 km, så jag inte dör under vårruset, hehe!!
Är sjukt pepp på att springa imorgon igen, men jag får se vad kroppen säger när jag vaknar... Är redan stel som en 80-åring i låren! Haha!
 
Dags att sova nu, imorgon väntar kalas uppe hos pappsen som fyllde hela 47 år igår!!! Det är inte långt kvar till 50 nu, hörru ;)

Maj maj måne, jag kan lura dig till skåne!

Jahaja... Det här var ju inte igår precis, men ni hittar hit ändå ser jag. Måste vara spännande att läsa samma inlägg varje dag, hehehe!
 
New york resan har blivit flyttat, så vi åker den 4/8 iställer för 29/8. Mycket bra tycker jag!
Det blev så för att det planet vi skulle ha åkt med inte har fått tillstånd till att lyfta, så vi fick välja mellan att byta datum, få pengarna tillbaka eller flyga med ett mindre och sämre plan. Valet blev ganska så självklart för vår del då!
Så, nu är det bara 94 dagar kvar tills vi åker. KUL!!
 
Kikade lite i kalendern förut och såg att månaden är ganska så full. Det är någonting kul varje vecka faktiskt, vill ni se? Ja, klart ni vill. Dum fråga faktiskt...
 
4/5 - Inflyttningsfest hos Sara
6/5 - Passa prinsen Abbe
9-10/5 - LEDIG
16/5 - Bokmässa
18/5 - Mysmiddag med familjen
25/5 - Namnfest för prinsen
26-27/5 - Stockholm och pink med Sanna
30/5 - Temadag i skolan
 
Som ni ser så bjuder Maj på en hel del spännande saker! Något roligt som jag inte skrev med är att jag äääääntligen ska dra igång med träningen igen. Har ju varit sjuk nu ett tag, så har inte kunnat träna. Och innan det strulade foten, men nu jäklar. Nu ska jag komma in i rutinerna igen, på riktigt!
Så imorgon ska jag iväg för första gången på typ... TRE VECKOR?! Har det verkligen gått så lång tid?? Fan vad hemskt! SKÄRPNING TEIMAR!
 
Nu ska jag gå och dansa lite. Eller, i alla fall sitta i soffan och se på Let's dance.
 

RSS 2.0