Love more!

Idag är en bra dag, trots att det regnar och är grått ute.
Lite senare ska jag nämligen passa prinsen. Har planerat massa mys med honom, bland annat lek och bus på hans rum, en liten promenad om vädret tillåter och massa härligt skratt. Tänk att den där lilla lilla bönan redan funnits med i 10,5 månader. Det känns helt galet! Jag minns stunden då mamma kom inspringande till mig den 10 december förra året, som om det var igår!
Tänk att man kan bli så glad, och varm i själen, av en sådan liten liten människa och hans vackra perfekta leende! Världens bästa Abbe!💕
När jag blir vuxen och förhoppningsvis får egna barn, hoppas jag att dom blir lika fina som den här diamanten.

Annars då? Jag bakade aldrig igår, för när jag kom hem insåg jag att jag hade missat att köpa ägg... Så funderar på att göra det ikväll istället. Eller så skiter jag i det, jag lär ju ändå inte äta skiten sen... Haha!
På tal om att äta så har min mage blivit väldigt mycket tightare på den senaste tiden. Man kan till och med ana magmuskler nu, yeyeee!!
Jag har alltid känt mig obekväm i min kropp på ett eller annat sätt, precis som väldigt många andra. Är inte brösten för stora så är magen för plufsig. Ja, ni hajar! Men nu, NU trivs jag hur bra som helst! Jag är till och med stolt över min kropp. Visst kan jag, som alla andra, ha sämre dagar då jag fortfarande önskar mig en bröstförminskning mer än allt annat, men majoriteten av dagarna består nu av att jag håller huvudet högt och tackar mina föräldrar för den fantastiska kropp dom gav mig. 

Lasagne, datortomografi och en stor skopa tur!

Med tanke på att jag inte alls kan laga mat, så blir jag lika förvånad varje gång jag lyckas med en rätt. Idag lyckades jag gojsa ihop en alldeles fantastiskt god lasagne. Helt galet vad jag blev stolt över mig själv!!

Ska strax rulla iväg mot sjukhuset för en härlig datortomografi(suck!). Tänk om den här skiten kunde ta slut snart alltså, det vore faktiskt helt underbart.

Efter sjukan blir det en snabbis till Ikea för att köpa ett nytt soffbord. Fick psykbryt på mitt lilla brickbord, så just nu använder jag min hallkista som bord... Haha! 
Annars idag då? Tänkte försöka mig på att baka någonting sen om jag inte kommer hem alldeles försent. Fast kanske borde jag låta bli. Med tanke på att matlagningen gick så bra förut så kanske jag har förbrukat min tur och bränner ner köket sen istället... Äh, jag vill ändå ha ett nytt snyggt kök, så det gör nog inte så mycket ;)

Dags att göra mig klar och sen dra mot sjukhuset. ÖNSKA MIG LYCKA TILL!!

Bright eyes.

Tja tja bloggen (förlåt, jag var tvungen...)!
Den här helgen har verkligen varit hur lyckas som helst!

I fredags blev det en tur till bergvik för att inhandla lördagens käk osv. Kvällen spenderades med fina Sanna på Taj Mahal. Ingen av oss hade käkat där innan, så vi vart positivt överraskade. Bra personal och extremt god mat!
I lördags var det dags för party för Sanna. Allt kändes kanoners innan, jag hade på mig världens coolaste och snyggaste outfit och kände att jag verkligen hade lyckats!! Men, vad händer då tror ni? Jo, jag drar självklart en vurpa och blir både blöt och lerig. PERFEKT! Det var bara till att traska hemåt igen och byta till andra kläder...
Men lördagen blev hur som helst väldigt bra ändå! Förfesten vart hur lyckad som helst, krogen mindre lyckad, men det räddades upp ändå kan man säga!!
I går, söndag, sov jag bort halva dagen typ. Fast det gjorde mig inte så mycket om jag ska vara ärlig.
Vid fyra kom Sanna hit för att snacka igenom lördagens bravader och käka fyllekäk. Maten var kass, men jag tror inte att någon av oss egentligen brydde sig om att kebabköttet var bränt. Allt går ner på bakfyllan!
Runt halv sex mötte vi upp syrran vid välsviken för lite shopping. Jag kom hem med en ny tröja och två par raggsockor. Inte illa!

Nu kör jag på en hel veckas ledighet, så jävla gött!! Önskar dock att fönsterfixarna i grannlägenheten kunde ta sovmorgon, och börja lite senare än sju.. Men jag antar att jag får sova när jag dör istället.
Dags att ta tag i dagen, och fortsätta vika tvätten som jag gav upp med igårkväll...



RSS 2.0