skor, skor det regnar skor.

Har precis stått och tittat igenom skogarderoben, och jag hittade massa skor som jag inte använder av olika anledningar.. Vissa är på tok för små, andra inte min stil helt enkelt =)
Så nu tänkte jag faktiskt sälja lite skor, dom kommer att kosta allt mellan 20-150 kr tror jag. Så håll koll på min blogg, för snart kommer det massa skor :)

Helena, Elin

Jajumen, idag måste alla vara extra snälla emot mig :)
Eftersom att idag är det min namnsdag, men ingen vanlig namnsdag :)
Jag har dubbel namnsdag eftersom att jag heter Elin Anna Helena, och det är Elin och Helena idag :)
Så, idag folks måste ni vara snälla :)


Helena, Elin


Elin är den svenska formen av Helena, som i sin tur
är grekiskt med betydelsen "fackla" eller "den strålande".
Det hade nästan försvunnit som dopnamn när det i
början av 80-talet åter började dyka upp.
Elin var förra årets näst mest populära namn att ge
nyfödda flickor. Endast Emma var vanligare.
1 055 flickor döptes till Elin. Det finns numera 53 500
svenskor som bär namnet Elin, varav 33 600 har det som förstanamn.
Det finns dessutom 14 män som heter Elin.


Helena är ett namn som bärs av 83 000 svenskor,
varav 27 200 har det som tilltalsnamn.

Det finns dessutom 19 900 svenskor som heter Helen,
varav 8 300 har det som tilltalsnamn.

Helena och Elin har båda funnits med i svenska
almanackan sedan medeltiden.


Den 31 juli är också dagen för Elinsmässan,
som firas till minne av Sankta Elin (Helena)
av Skövde som blev martyr 1160. Hon är Västergötlands
skyddshelgon och "Elins källa" kan
beses både i Skövde och i Götene. Enligt sägnen
var Elin en from kvinna av förnäm börd som föll offer för
blodshämnd. Hennes liv har beskrivits i biskop Brynolf Algotssons
stadga från 1281 men några riktigt pålitliga historiska belägg
för att hon har existerat har man annars inte funnit.
Källa; http://www.ekuriren.se

Nu ska jag fortsätta att städa :)
Peace out!


för mycket, för en kväll.

Idag var det en ganska blandad dag :)
Vaknade av att det var grått ute, vilket var otroligt tråkigt. Men jag klarade mig ändå, eftersom att louise, hasse och lotta kom hit :)
Först gick vi och käkade gott och sen åkte jag, louise och hasse och spelade minigolf :) Jag kom sist, men vafan. Livet går vidare ändå, haha! ;p Sen kom jag hem och städade lite, sen var det dags för mitt vanliga tv-tittande på onsdagar, jag skäms lite faktiskt eftersom att det är så jävla mycket på tvn som är bra på onsdagar. Här har ni listan;
20.00 - Crowned
21.00 - Pussycat dolls 2 girlicious
22.00 - Project runway
23.00 - Sex and the city
23.40 - Sex and the city


Så alltså, under 4 timmar och 15 minuter sitter jag bänkad framför tvn. Det känns faktiskt nu när man tänker efter. Usch, jag måste verkligen dra ner på mitt tv-tittande alltså ;/ Inte bra inte bra.
Nu tänkte jag faktiskt lägga mig i sängen och läsa lite.
Peace out, fuckers!

den bjuder jag på.

Ingenting händer.

Faktiskt, ingenting händer i mitt liv just nu som är värt att nämna :p
I måndags var jag på göta galan, och det är nog det enda som har hänt.
Har iaf fått "friband" till hammaröhamnfestival, så kommer nog att vara där en hel del :)
fast nu orkar jag inte skriva mer, (kul inlägg liksom ;D)

peace out, fuckers.

hemma i bra tid

fy fan vad skønt, nu ær vi snart klara. Det ær ca 10 pers kvar i från festen, och dom stædar. Så bara dom ær klara så åker vi hem :) så før førsta gången kommer vi att vara hemma i god tid, om inte krister behøver sova lite innan. Men det blir iaf tidigare æn vanligt :)
Men fan vad jag ær trøtt nu, eftersom att jag inte har behøvt gjort mer æn att bæra bort en trappa ifårn scenen :p Alltså, det ær verkligen allt jag gjort idag typ.. :o men det ær ju skønt det också ;D

Nu vill jag faktiskt bara hem, skulle vara skønt att lægga sig brevid stefan i en varm skøn sæng nu, men det lær ju inte hænda eftersom att han jobbar :( Men men, man kan inte alltid få som man vill :) Eller hur?
Nu ska jag lægga mig i bilen och vænta på mamma och krister. ;D
Peace out, fuckers!

på jobb

Jajumen, nu ær det jobb igen :)
Idag ær det ett pakistanskt par som ska ha fest :)
Så det blir ca 500 gæster, så jag tackar gudarna till att jag inte behøver stå i garderoben :p
Tror nog att det blir en skøn kvæll faktiskt, enda negativa ær att vi åker hem direkt efter att festen ær slut, så det blir nog runt 04.00 eller någonting. ;/ Men men, jag får sova i bilen då :p

Imorgon ska jag iaf in och væxla pengarna och køpa mig en trøja som jag har letat efter hur længe som helst nu. ;o Jag fattar inte, jag kollade i stockholm men hittade ingen, och jag har tittat hemma men har inte hittat någon och i går tittade jag hær i oslo, men det finns fan ingen trøja som jag vill ha :o Alltså, jag menar en typ stickad varm cardigan. Skriv gærna om du vet vart det finns! :)
nu ska jag springa upp till statoil och køpa godis tror jag :)
Tjing tjing.

en trött förmiddag.

ojoj, igår skulle vi åka ut på äventyr som jag skrev. Vilket vi gjorde. Det slutade med att vi hade åkt runt hela oslo tror jag :p Vi åkte och tittade på massa fina hus, så jag hittade mitt framtida hus :) Det låg på ett berg precis vid havet, så man såg över till oslo city och massa andra ställen. Plus, att det var glasväggar! :D
Iaf, när vi hade tittat på det åkte vi till ett ställe där det är ett hus som ser ut som en båt, herregud, då kan man ju undra hur båtarna här i norge ser ut :p Det såg ut som ett helt vanligt stenhus ju:p men sen, jag är ju svensk så.. :p haha!

Idag skulle vi egentligen till tusenfryd, men vi skiter i det eftersom att bara inträdet skulle ha gått på ca 1000 kr, och vi känner att vi kan göra någonting roligare för dom pengarna ;D Så vi ska nog ner på stan och shoppa lite nu snart, sen efter det blir det eventuellt en båttur runt oslofjorden om vädret håller i sig :D Annars får vi hitta på någonting annat :)
Men nu ska jag springa ner och se vad dom andra gör :)
hejdå!
och till dig stefan, jag hade ingenting annat att skriva! ;D
Men saknar dig iaf.

æventyr

nu blir det ut på æventyr i oslo city
hejdå!

stockholm nästa.

nu sitter jag här och väntar på att louise ska bli klar på toa så att vi kan åka :)
Har varit uppe sen halv nio, och det känns som att det redan är eftermiddag eller någonting :p
men nu är hon klar så skriver när vi är framme i stockholm igen :)
Saknar dig stefan, förlåt!
peace out, fuckers!

inte som alla andra dagar.

Igår var det en lite udda dag.. Började bra, sen blev det bajs och massa tårar.. sen började det åska, så lilla jag satt ensam hemma livrädd för åskan. Sen kom Louise och kvällen slutade ganska bra ändå.
Men iaf, nu sitter jag här i Louise och Hasses lilla lägenhet på kronoparken. Eftersom att vi åker imorgon så sover jag här. Så imorgon vid 10.00 åker vi :) tyvärr ska det ju inte bli så bra väder, men det blir nog bra ändå :D
Nu orkar jag inte skriva mer faktiskt, så PEACE OUT!

förlåt igen, och jag hoppas verkligen att allt blir som förut. Förlåt! :(
saknar dig otroligt mycket ska du veta.

topshop fynd.




magont och trött i huvudet.

Dagen börjar bra, vaknade vid sju och kunde inte somna om.. fast att jag var trött som få.
Men lyckades somna om till halv nio, och sen har jag somnat om så till och från dram tills typ halv elva. Då gick jag upp och gjorde mig en macka och tog ett glas vatten och satte mig ute på balkongen, vilket jag nog inte skulle ha gjort. För nu har jag super ont i magen och huvudet känns som en enda stor boll utan mening. Men jag får klunka i mig mer vatten, så kanske det går över.
Idag var jag faktiskt inte vad som händer. Skulle tagit mig en fika med Ingrid på stan, men eftersom att jag är fattig denna månaden måste jag spara på mina slantar tills att jag kommer till Stockholm.
Nu orkar jag inte skriva mer faktiskt.
Peace out!

arvikafestivalen

Jajumen, nu har den årliga arvikafestivalen dragit igång. Så vid 17.00 tiden åkte stefan och hans gäng till arvika för att supa en hel helg. ;D Ärligt talat är jag inte speciellt avundsjuk. Eftersom att det kommer att vara ca 25 grader nu, plus att det inte kommer så många bra band och sen får jag inte dricka nu på en månad helelr så.. det hade ju inte varit speciellt kul om jag säger så ;D
Hoppas iaf på att det blir allsång på tisdag med Pappa, Barbro, Hampus och kanske Louise :D
Skulle vara kul att se Amanda Jensen live faktiskt ;D Och samma gäller Maria, hon norskan som var med i melodifestivalen med låten "hold on be strong" vet ni. :) Men vi får se hur det blir :D Ska iaf shoppa, så nu tänkte jag gå in på topshop's hemsida igen och titta lite :)
peace out.

tillbaka efter ett kort uppehåll.

Detta var längesen. Känns som att det var månader sen jag skrev här senast. Och förlåt för en otroligt dålig uppdatering. Men här kommer iaf en kort summering av vad som hänt under tiden.

Jag har hunnit med norge x2, shoppas en massa skit jag egentligen inte behöver(som vanligt), dragit på mig körtelfeber, tagit avstånd från en av dom jag hållit som mest kär, fikat på ett av världens mysigaste fik, käkat ute massvis av gånger(lite för ofta nu faktiskt), varit på vårdcentralen tre gånger samt planerat in en liten tripp till huvudstaden :)

Som du kanske läste har jag alltså fårr körtelfeber, så nu får jag ta det lugnt under en månad... vilker gör att min sommar är typ förstörd :) eftersom att jag inte får bada blir det inte riktigt sommar.. men men, man får göra det bästa utav situationen :)
På måndag åker jag iaf till stockholm med Louise och Hasse. Ska bli skönt att komma ifrån karlstad, och det blir nog en hel del shopping om jag får bestämma ;D Hasse ska på friidrott på tisdag, så då får jag och Louise en heldag på stan för oss själva :) Sen åker dom små fisarna till London på onsdag.. Jag är så jäkla avundsjuk på dom. Men men, jag lär ju dra iväg någon gång jag också ;D

peace out!


RSS 2.0