Bli med lägenhet

Lägenheten var verkligen mysig, och det känns som att jag kan trivas i den. Nackdelarna är bara området och att det varken finns balkong eller uteplats... Men det kan man ju leva med!
Det var stora rum och extremt stora fönster, vilket är bra med tanke på att den ändå är ganska liten. Sen att det fanns en stor klädkammare var ju inget minus heller, om man säger så ;)
Nej, det lutar nog faktiskt åt att jag tar den. Och i så fall flyttar jag in redan den 15/8, så snabba puckar!!!


Ändrade planer

Hade skrivit ett långt inlägg, men det försvann..... Så, lite kort nu då om vad som stod i det.

Morgonen fick sig en spännande vändning, så det slutade med att jag hamnade hos syrran för frukost och systerprat. Mysigt ändå!
Ska snart iväg till sjukan för ett återbesök, eller... Snart och snart. Inte förrän klockan 13, men ändå. Hoppas att allt går bra där så att jag kan börja gå vidare.
Efter sjukan ska jag iväg på lägenhetsvisning, YEY!! Håller alla tummar och tår för att den här lägenheten ska kännas bra! För i så fall är det inflyttning snaaaaaart!!!!!!

Förresten så har jag dubbelnamnsdag idag. DET NI!!


Insomnia

Finns det något värre än att inte kunna somna när man faktiskt vill?
Jag har försökt i snart två timmar, men det går verkligen inte. Så fort jag stänger ögonen och försöker slappna av så ploppar en bild upp i huvudet som jag absolut inte vill se mer! Har försökt läsa tills jag inte orkar mer, men det går inte. Så nu tänker jag ligga vaken och stirra in i det mörka.

Annars då? Jag körde ett benpass med syrran förut, och som jag dog!!! Jag har verkligen en hatkärlek för det där passet. Det är skönt som tusan samtidigt som man för efter fem minuter typ. Sträckte mig i baksidan låret, så har lite ont nu... Men det är ingen idé att klaga över det, för på onsdag lär jag inte ens kunna gå. Sist jag körde detta ville jag grina varje gång jag skulle sitta ner! Så, jag vet vad som väntar om jag har otur...


Hjärta vs hjärna

Gårdagen var både den bästa och sämsta på länge! Jag, Sanna och Mia hade så fruktansvärt kul ihop. Massa skratt, lite seriöst snack och alldeles för mycket av både alkohol och dans.
Det var så otroligt svettigt inne på Jaguar att vi bestämde oss för att gå ut en timma tidigare, vilket jag är både glad och ledsen över att vi gjorde.
För från det att vi gick ut har jag en hel del att tänka på.
Att se saker man inte vill är nog det värsta man kan göra. Speciellt när det är en sak man egentligen bara väntat på ska hända!
Nej, jag är om möjligt ännu mer tacksam över att det bara är en vecka kvar tills vi åker nu. Då kanske jag kan få lite distans till all röra och tänka klart. Fram tills dess får jag försöka bestämma mig för om jag ska lyssna till mitt hjärta eller hjärnan.


Let's get wasted!

Idag är det fest mina vänner!!!

Sitter hemma hos Sanna nu och har precis öppnat dagens första öl. Vid 19 blir det käk och sen kommer Mia hit, och då drar festen igång. Vi får väl se vart vi hamnar ikväll, men kul ska vi ha vart vi än drar. Och för en gångs skull ska jag faktiskt bli full, på riktigt. Det har jag planerat! Vi har köpt så vi ska göra piggelindrinkar, HUR GOTT?!

Det enda jobbiga är att jag planerade att ha klänning på mig ikväll, men det slutade med att jag fick med mig svarta jeans... Jag lär ju vara en pöl redan efter fem minuter, men strunt samma! Lite svett har ingen dött av.

Hoppas ni går en fantastisk kväll kompisar!


Så länge vi båda andas

Huvudvärken har lättat och humöret är tillbaka på topp!

Den här dagen har verkligen gått i familjens tecken. Startade dagen hemma hos Syrran som sagt, och traskade sen ner mot stan för att möta mamma och lillbrorsan. Det blev en fika i solen, lunch i skuggan och shopping för brorsan. Vi växlade även pengar inför resan, så nu är det gjort!
Just nu ligger jag ute i solen på en filt med en bok, så mysigt!!

Imorgon blir det äntligen utgång. Som jag har längtat efter en riktig partykväll alltså! Taggad till tänderna redan nu.


Rumpa

Usch, idag vaknade jag verkligen på fel sida! Humöret från igårkväll sitter fortfarande i, plus en sprängande huvudvärk. Mindre kul faktiskt!

Väntar på att mamma ska höra av sig nu, så ska vi ner till forex och växla lite pengar. Inte alls många dagar kvar nu, kanske dags att börja tänka på vad man ska packa... Men det kan jag ta under veckan som kommer kanske. Är trots allt bara uppbokad under kvällen på tisdag (auktion med Sanna) och dagen på onsdag (sjukhusbesök), så det ska nog hinnas med!

Nej, nu ska jag fortsätta att dricka mitt vatten och försöka komma på bättre humör. Ha en fin dag kompisar!


Mys och besvikelse

Har precis landar i soffan hemma hos syrran efter en god och trevlig middag med bästa Sanna på stan. Först blev det Karlstads godaste Caesar på ankan och efter det tog vi en glass vid pråmen. Mysigt värre, trots besvikelsen på slutet...!
Mitt i allt glassätande kom en stor luftballong förbi, hur mysigt som helst!!

Men nu ska jag umgås lite med min kära syster och hennes man, och tröstäta massa godsaker!!


Mys och besök!

Den här dagen startar jag ute på gräsmattan, i solen. Fantastiskt väder idag igen.
Ikväll ska jag hem till syrran och passa Albin en sväng, vilket jag mer än gärna ställer upp på!! Funderar på vad vi ska göra.. Gå en lite promenad i solen kanske, eller bara vara hemma och mysa. Men det märks sen!
Efter det traskar jag hem till F och fortsätter myset där.

Igår blev det även bestämt att min kusin med familj från Blekinge kommer upp imorgon. Kul att träffa dom igen, det var ett tag sen! Nästa vecka kommer även min moster upp och hälsar på, så kul!!


Bakslag

Egentligen borde jag ha kunnat räkna ut att det skulle komma. Allt var alldeles för bra i mitt liv. Nästan helt perfekt. Så självklart var det tvunget till att komma ett bakslag, förr eller senare. Och idag kom det, som en fet jävla bomb! En bomb som sprängde sönder det hål som äntligen börjat lappa ihop sig igen.
Trodde jag var klar med den där skiten, men tydligen inte. Tur att jag fortfarande har min fantastiska familj, mina vänner av världsklass och den sjukt fina killen i närheten i alla fall!
Men, efter regn kommer solsken sägs det. Så snart vänder det förhoppningsvis igen.


Jag är kär!

Åh vad bra filmen Små citroner gula är!! Jag är på riktigt helt kär i Alice och Davids förhållande alltså! Ångrar lite att jag såg filmen innan jag läst boken, men strunt samma. Den var så bra att jag mer än gärna läser boken nu, för den lär ju vara tusen gånger bättre!

Den här dagen har varit helt perfekt faktiskt. Vaknade av pussar, och sen traskade jag bort till Louise och Hasse för att gå på loppis med dom.
Själv hittade jag ingenting, men Albin fick sig några nya bilar till samlingen. Den lilla prinsen lär ha fler bilar än han hinner leka med när han är stor nog!!
När jag kom hem förut satte jag mig och skrev lite, vilket var längesen. Snart har jag nog material till ett kapitel, eller kanske till och med två. Det går inte särskilt snabbt, men någon gång ska jag nog bli färdig. "Med vad?" Tänkte du säkert nu, men det säger jag inte. ;)

Trevlig kväll kompisar!


Kattfan...

Då var vi igång igen! Den här gången bär det av till Kristinehamn av alla ställen. Det vankas 60-årsfest för min faster och hennes fästman.
Mer tur med vädret än såhär kunde dom ju inte fått i alla fall. 25 grader och inte ett moln på himlen, fantastiskt!

Gårdagen spenderades tillsammans med världens bästa Sanna och lillebror. Vi grillade apgod mat och såg på film. Först blev det "Dumma mej" som var helt hysteriskt kul. Vi fick oss flera goda skratt! Efter den såg vi på den nya "Hans och Greta". Jag trodde att det skulle vara en hemsk film som jag inte skulle klara av att se, men den var faktiskt bra! Jag tror bara jag skrek till vid två eller tre tillfällen.
MEN!!!!! När man sitter på helspänn i början av en film som man tror ska vara läskig, så vill man INTE att det kommer in en svart, fet och långhårig katt i huset... Där höll jag faktiskt på att skita ner mig ett tag! Men som tur var blev katten lika rädd för oss som vi blev för den, så den sprang ut igen!

Njut av livet idag mina vänner. Det är lördag och solen skiner!!


Njut av livet!

Ibland måste man stanna upp för ett ögonblick och njuta av sin tillvaro. Inse att livet faktiskt är helt fantastiskt. Uppskatta allt som finns i ens närhet!

Min familj är helt fantastisk, jag har världens finaste systerson, mina vänner är av världsklass och jag träffar en sjukt fin kille. Som grädde på moset bjuder den svenska sommaren på sin vackraste sida OCH, jag åker till underbara new york om två veckor.

Kompisar, uppskatta vad ni har och njut av det livet har att erbjuda!


Ajaj.

Igår innan fotbollen körde jag ett träningspass här hemma, och herregud vilken träningsvärk jag har i magen idag! Vill inte ens tänka på hur det lär kännas imorgon... Men det är skönt att vara igång igen! Ska dra mig iväg till gymmet imorgon tänkte jag, det var ett tag sen jag satte min fot där inne!

Ikväll ska jag iväg till Barbros brygga och käka med Diar. Hoppas att vinden ligger på där nere, för jag smälter snart bort!!

Annars då? Inte mycket som har hänt de senaste dagarna faktiskt. Var förbi hos syrran igår med pappa och barbro. Hade inte träffat prinsen på ett tag så det var verkligen på tiden!

Förresten, om 18 dagar och 5 timmar åker jag till new york. KUL!!


Inte nu!

Blä vilken jobbig natt detta har varit. Har svettats och frusit om vartannat, ont i halsen och huvudet och mått illa. Mycket till sömn har det inte blivit direkt... Har vaknat varannan timma typ. Jag har varken tid eller lust att bli sjuk nu ju!!!! Så idag ska jag proppa i mig allt nyttigt som finns, för jag ska bli frisk igen till imorgon!
Men först, ut med Bubba.


Flyga som en vante

Herregud vilka muskler jag måste ha fått efter denna helgen! Bubba är en ganska så liten hund till storlek, men OJ vilka muskler han har!! När han bestämmer sig för att gå till ett visst ställe är det ingen idé att ens tänka annat. Jag var dum nog att försöka hålla emot förut, och jag flög som en vante över stigen. Jises alltså!
Nu var vi i alla fall kommit hem efter en timmas promenad i kvällssolen. Jag riktigt känner hur både ben- och armmusklerna jobbar på mig.

Idag har vi haft en riktig mysdag jag och bubba. I förmiddags städade jag och körde en maskin med tvätt, och sen har vi bara myst i soffan. Det regnade under dagen, så har inte kunnat göra mycket annat. Men nu skiner solen som sagt, så ska ta med mig en bok och sätta mig på altanen och läsa lite.
Imorgon kommer pappa och Barbro hem igen efter en helg hos Barbros dotter i Tyskland. Ska bli spännande att få höra hur dom har haft det!


Just not that into you!


Fjärilar i magen

Gårdagen var helt sjukt bra! Vaknade upp med fjärilar i magen och gick och la mig med fjärilar i magen.

När Sanna kom hit runt tolv åkte vi för att handla lite käk inför kvällen och vid halv sex kom Fredrik och Tobias. Vi grillade, skrattade, spelade kubb och badminton och avslutade kvällen med ett nattdopp. Hur mysigt som helst!
Idag blev det en riktig segstart med frukost på altanen och en massa lapande i solen.
När alla hade dragit hem förut tog jag med mig Bubba på en långpromenad. Det behövdes verkligen för att rensa skallen ordentligt, och försöka piggna till... Med tanke på att jag ligger död i soffan nu så gick det ju inte så bra med att piggna till, men vad tusan! Det är lördag, jag är i Filipstad - vad ska jag annars göra?!


Längtan

Gårdagen blev riktigt mysig! Även om jag blev något sen in till stan så hann vi med både käk och öl. Efter käket mötte F upp och tog några öl med oss, vilket såklart var extra mysigt.
Dock blev det någon öl för mycket för min del, så jag kände mig inte på topp i slutet. Men det gick över som tur var!

Just nu är jag, mamma och Krille på väg ut till borgvik för lite käk. Jag har faktiskt aldrig varit där, så ska bli spännande att se om det är lika idylliskt som mamma säger!
Kvällen kommer annars bara bestå av att packa inför helgen hos pappa.
Längtar som en tok efter både morgondagen och fredag! Imorgon ska jag och pappa nämligen åka ut en sväng på hojen. Jag har inte åkt någonting i år, så det ska bli sååååååå kul!!!

Nu är vi framme i borgvik, så ha en fin kväll kompisar!


Ge mig en öl!

Äntligen har jag fått lite färg på fläsket! Låg ute mellan 09-13 typ, så det vore väl konstigt om jag inte såg någon skillnad...
Nu väntar jag på bussen in till stan, som är EN TIMMA sen!!!!! Det va tydligen någon olycka tidigare idag i slottsbron så nu är alla bussar sena som bara den.
Men jag får hoppas på att Mia har rätt i att ölen inte tar slut innan jag kommer in till stan ;)


Ljudet av ditt hjärta

PIP var helt otroligt bra i fredags! Vädret var kanon, the sounds levererade och allt var helt magiskt. Kunde man, så skulle jag vilja återuppleva hela den kvällen flera gånger om!!

Den här veckan startade med en riktig slappisdag. Kom inte upp ur sängen förrän klockan var närmare 13(!!!) och sen mötte jag upp Sanna på stan för en lunch (frukost) i solen och efter det jordgubbar i museiparken. Vi planerade lite inför helgen, då det väntas grillning och mys hemma hos pappa. Jag åker upp till honom på torsdag för att vara hus, hund- och kattvakt fram till måndag. Pappa och Barbro åker nämligen till Tyskland då på lite semester, så för att vara den duktiga dottern jag egentligen är, ställer jag självklart upp!

Imorgon väntas öl tillsammans med Mia, men innan det ska jag sola som en tok och försöka bli brun. Känns så fruktansvärt tråkigt att alltid vara blekast i stan, så nu ska jag ligga i för att i alla fall försöka slå mamma... Och ja mamma, läs nu noga att jag faktiskt skrev FÖRSÖKA!

Sov gott kompisar.


förfest på sjukhuset!

Ääääääntligen är dagen här som syrran och jag har längtat efter sen den 11 februari, när vi fick reda på att the sounds skulle spela på putte i parken. FANTASTISKT!!!
 
Innan jag kan börja tagga inför putte ska jag iväg till sjukhuset.
Där väntar röntgen och läkarbesök för foten, ÄNTLIGEN! Hade sån tur att jag slapp den förra läkaren jag hade, som sög arsle. Ofta man söver en patient men gör ingenting alls med skadan, förrutom att "dra rätt". MY ASS att han drog rätt brottet helt. I så fall hade jag ju inte haft några besvär nu, och hur skulle han kunna se att allt ser rätt ut UTAN att ha röntgat? Nej, han sög som sagt!
 
Direkt efter sjukhusbesöket ska jag bort till syrran och börja fixet inför kvällen. Först blir det grill och mys hos madde, och sen dansa oss bort till mariebergsskogen, YEY!!!
 
Nej, dags att sätta fart. Ha en bra dag kompisar!
 

RSS 2.0