nu du lilla mamma, har jag bloggat. Möhööö!


Lång dag imorgon, eller ska jag säga idag? (00.15)

Jag borde egentligen ligga i sängen och sova nu. För imorgon blir det till att gå upp tidigt.
Ska åka in till stan redan 09.20 för att möta Ingrid i stan. Hon ska nämligen med mig och sola, inte för att hon behöver det efter två veckor i thailand men.. :p
Efter att ha solat ska jag antagligen möta Hanna, vilket var längesen nu! Så det ska bli riktigt trevligt :)
Det blir även fest imorgon :) Jag, Ingrid, Amanda och Ingrid's kompis (pojkvän?) ifrån göteborg kommer att börja kvällen hemma hos mig, sen blir det att bege sig in mot stan :)

Så imorgon blir det en lång dag, dags att sova nu kanske.
Natti natti.

Förresten, tack barbro för din fina kommentar.
Gick det hade jag mer än gärna gett dig lite. Hahaha ;p

Mina ögon ovanför axlarna, inte nedanför.

Längesen jag skrev nu, men har faktiskt inte orkat.

Var på sjukhuset idag på allergimottagningen, och det mina vänner var inte någon trevlig upplevelse.
Läkaren jag träffade var inte alls bra. Han hade sett i sin dator att jag inte trivs med mina bröst och att jag vill göra en bröstförminskning... Vad tror ni han börjar med att säga?
- Men dina bröst är ju inte så stora?!
Vi hade inte ens börjat prata om mina bröst, utan han bara tittade på datorn och sen på mina bröst och kläcker ut sig det. För honom kanske dom inte är stora, men en 18åring med bröststorleken E är inte normalt. Iaf inte enligt mig.
Men ska iaf få en tid nu äntligen så att jag kan få träffa en läkare och prata om hur jag ska göra.

När vi var klara på sjukhuset åkte vi till Orrholmen och hälsade på. Det var lika trevligt som vanligt :)

Imorgon ska Freja klippas, förhoppningsvis kommer hon inte ut som en nakenhund, men det vet man aldrig. ;D
Ska även passa på att sola under tiden, det var ett tag sen nu. Och jag behöver verkligen sola nu.

Natti natti.

Har Freja mensvärk?

Man kan ju tycka att nu, om någon tid i mitt liv borde jag skriva fler inlägg här i bloggen. Men icke!
Jag har verkligen inte haft någon som helst ork till att överhuvudtaget sitta vid datorn. Jag tycker att det är så otroligt tråkigt att tillbringa tid här. Men nu, efter att ha legat i sängen i ca 2 timmar med en hund som gnäller konstant satte jag mig här.
Kanske är det som mamma säger, att Freja börjar att bli könsmogen. Men faan vad hon gnäller. Ända sen Krister kom hit med henne vid fyra har hon gnällt. Jag har verkligen försökt med allt, busat med henne, gett henne godis, varit ute och gått, bäddat åt henne, borstat henne, gett henne mat i soffan. Men icke, hon bara gnäller.
Är det så att hundar också har mensvärk? Eller är alltid tikar såhär innan de ska löpa?

Pappa var iaf här i eftermiddags och satte upp en av hyllorna han betalade åt mig. Men eftersom att väggarna i den här lägenheten är så förbannat hårda(?) så gick borren sönder. Så han kommer hit imorgon igen efter jobbet för att sätta upp den andra hyllan. Får hoppas på att den borren klarar av lite mer. :p
Efter det blir det raka vägen in till stan där jag ska möta mamma och gå upp till arbetsförmedlingen och käfta lite. Sen ska vi möta upp brorsan. Han ska köpa nya skor, så det ska bli riktigt kul :D

Nu ska jag kolla min mejl och sen göra ett nytt försök i att sova.
Peace out!

Bröstmuskelinflammation(?)

Var på vårdcentralen igår med mamma, och fick reda på varför jag har så ont...
Antagligen har jag fått bröstmuskelinflammation. Så nu ska jag äta två tabletter om dagen i tio dagar. Så förhoppningsvis blir det bättre. Men igår när läkaren undersökte mig skulle jag ha kunnat slagit till henne. För hon tryckte hur hårt som helst på muskeln och fan så ont det gjorde.

Mamma har iaf åkt iväg till Selma spa nu med jobbet, så det är bara jag och Freja hemma idag. Ska ta en långpromenad med henne sen. Känns som att jag skulle behöva det nu. Men frågan är om Freja är så på att ta en långpromenad. Tog ett varv runt huset förut och sen dess har hon legat i sängen. :p Hon är verkligen en hund som passar mig ;D
Hon är förresten en riktigt stor hund nu, eller ja.. Hon är ju fortfarande liten som en katt, men hon har blivit hela 6 månader  nu. :)


Nu ska jag ta mig en ny kopp med chai te och läsa Glamour.
Tjing!

Temafest

Jag funderar starkt på att ha en temafest inom kort. Skulle vara så kul att samla ihop alla vänner och festa tillsammans.
Har ett förslag på ett tema, men vill inte säga det ännu. ;D

Idag har det varit en blandad dag faktiskt.. Började med att jag mötte upp Louise och tog en buss in till stan, sen käkade vi på Coffee house. Otroligt god mat där alltså. Gillar verkligen deras kycklingsallad. MUMS!
Men iaf, efter det skulle Louise hem och plugga så jag tog bussen hem.
När jag hade suttit på bussen i fem minuter ungefär högg det till i bröstkorgen igen. Jag har haft såna hugg i ca en månad nu. Så jag trodde att det skulle gå över som det har gjort alla andra gånger... Men denna gången höll det i sig tills jag kom hem. Men iaf, jag skickade sms till mamma och hon ringde upp. Hon tyckte att vi skulle åka in till akuten, men jag ville verkligen inte sitta där i flera timmar och vänta. Men hon ringde till sjukhusrådgivningen och dom sa först att dom tyckte att jag skulle komma in, sen skulle jag tydligen inte till akuten, utan till gripens akutmottagning i stan, så mamma ringde dit, men tydligen tyckte dom inte att det var akut nog. Så imorgon ska mamma ringa till vårdcentralen och boka en tid. Så får vi se hur det blir med det.
Jag undrar om det har att göra med att jag röker, eller om det är mina idiotiska bröst som spökar igen. Hur det än blir ska jag iaf be läkaren att skicka mig på en mammografi igen. För när jag var på en sån sist pratade vi om att jag vill förminska mina bröst, och hon jag pratade med då tyckte att jag skulle komma dit upp igen för att kunna komma vidare med förminskningen.

Nu ska jag gå och lägga mig, gör nu är jag trött på denna dagen.
Peace out!

Kvinnlig värk på internationella kvinnodagen

Igår var jag på ikea och handlade lite, fick med mig två hyllor och en lampa.


Så imorgon ska jag städa i rummet och hitta på en dra lösning att ha möblerna, för nu ser det inte alls bra ut.
Skulle ha gjort det idag, men har sån jäkla mensvärk så det fick vänta.

Nu ska jag gå in och lägga mig i sängen med en kudde på magen.

Peace out!

nu är det party. Hej!


08.14

Jag vaknade av att telefonen ringde 08.14 imorse. Det var Ingrid, hon orkade inte gå till skolan idag så hon frågade om jag inte kunde komma in till stan. Vad händer? Jag går upp! ! ! Detta är inte likt mig alltså. :p
Men iaf, Ingrid kom hit och hämtade mig och sen drog vi oss in till stan vid 10.00
Ingrid skulle till grums vid 12.00 så när hon åkte iväg tog jag en buss till Infokomp och hälsade på. :) Fy vad jag INTE saknar den skolan. Känner verkligen vilket bra val jag gjorde.

Men jag kom hem med ett par skor, ett linne, två par leggings och nya veet spray on. (Det sög!)
Igår köpte jag mig förresten en tunika på The dressingroom, den nya affären i Skoghall centrum. Dom har riktigt snygga kläder där. Är lite kär i ett par jeans, men jag tror inte att det är värt det. Dom kostar lite för mycket för vad min plånbok håller till :p

Imorgon blir det party med Ingrid iaf. Får se vart det bär av, men ut ska jag iaf! =)


Det ser fan ut som att jag är gravid på den första bilden... :p
men det är jag INTE, linnet hänger ner bara ;p

Nu ska jag sova, eller iaf lägga mig i sängen.

Måste säga en sak till... Jag har inte använt mina glasögon nu på ett tag, men förut när jag satt och tittade på hockeyn så tog jag på mig dom, och fasen vad mycket skarpare bilden blev. Jag har verkligen saknat mina sköna piloter. Så nu får dom bli på varje gång jag sitter vid datorn eller TV'n :)

peace out!

090302

Idag har jag gjort absolut ingenting.
Skulle egentligen ha åkt in till stan och mött Louise, men jag vaknade lite för sent. Så vi sket i det.
Har inte gått utanför dörren ens idag... Känns liteför slappt, men det var skönt ändå.

Ringde till 3 förut också.. Vilka idioter dom är där alltså. Tänker inte gå in på vad det gäller, men usch!

Måste även tillägna en liten rad åt ingrid, som har tagit körkortet. GRATTIS!
Får hoppas på att det inte blir någon resa till örebro i helgen, så att vi kan gå ut och fira. ;D

Nu ska jag bränna en skiva tänkte jag.
På tal om det ville jag passa på att tipsa om en grupp som heter "Miss teschmacher", ni kan lyssna på deras låtar på myspace.
Får hoppas att man får höra mycket av er i framtiden :)
http://www.myspace.com/missteschmacher

RSS 2.0