Första mötet.

Jag förstår inte hur jag kan vara så trött på morgnarna!! Igår somnade jag runt tio, ändå lyckades jag försova mig.
Gick inte upp ur sängen förrän 0700, och bussen gick 0725.... Men jag hann, på något märkligt sätt.

Idag är det i alla fall första mötet med Berlin-gänget. Spännande! Får se vad vi kommer fram till, men jag hoppas att vi hinner med mycket för nu är det inte lång tid kvar!! Den 5 oktober åker vi, och redan nu i september ska vi göra vårt stora arbete som vi ska redovisa där nere... Hur vi ska hinna med det utan att hamna på efterkälken med skolan vet jag inte, men det löser sig nog!


Babianröv!

Det känns som om jag blivit överkörd av en pansarvagn. Varenda millimeter av min kropp gör ont, och att jag håller på att hosta upp lungorna gör ju inte precis saken bättre...
Det får bli en sjukdag imorgon. Måste avboka tandläkartiden, men annars ska jag inte göra ett skit mer imorgon än att sova. Försöka sova bort viruset så att jag kan bli frisk snart och komma igång med plugget. Har som sagt en hel del att göra under veckan, så det får nog bli skola på tisdag ändå, även om jag så måste knarka Alvedon.
Nu börjar ögonblocken bli tunga igen för femtioelfte gången, så dags att sova igen.
Natti på er kompisar!


Typiskt!

Gårdagen blev mysig och bra, men inte alls som jag hade tänkt mig!
Dagen började med att förkylningen invaderade min kropp på riktigt, men jag kände mig ändå såpass pigg att jag bestämde mig för att åka in till stan på fest ändå.
Vi började med några glas hos Mia, och gick sen till tables för lite käk. Efter käket traskade vi hem till Mia igen för spel och vätska. Det var ju tänkt att vi alla skulle gå till the rock bar och lyssna på Oh mothership, men förkylningen blev bara värre på mig så jag bestämde mig för att åka hem. Och tur var väl det, för när jag kom hem hade jag nästan 39 i feber!!
Så himla typiskt att när man väl har planerat in någonting kul som man längtat efter, så blir man sjuk!!
Men men, det kommer säkert fler tillfällen! Och det var ju kul så länge det varade.
Idag ska jag bara ta det lugnt och försöka bli frisk, för imorgon är det skola som gäller och jag har massor av möten och andra saker jag måste hinna med, så sjuk kan jag inte vara!!


Längtan efter musiken!

Jag har kommit på att jag verkligen saknar att sjunga, och ha musiken i mitt liv på riktigt! Så nu funderar jag på hur jag ska göra. Antingen får jag återuppta jakten efter en sångpedagog, eller så får jag försöka hitta någon rolig kör. Svårt!

Hur som helst, idag är det fredag, vilket betyder HELG! När jag slutar sen ska jag iväg på lite shopping med pappa. Ska kolla på en ny säng och lite annat smått, spännande!
Och imorgon blir det ju som sagt fest, men vi vet inte riktigt vart vi ska hålla hus än... Vi blev fler än jag kunde drömma om så det kanske slutar med att vi får sitta ute någonstans (brrr!!!). Jag ska i alla fall på oh mothership, det har jag bestämt! Efter det blir det säkert att traska vidare till Jaguar eller liknande för att skaka rumpa, hehe!

Ha en trevlig och skön fredag kompisar!


Ögon som gråter.

Hemma igen, efter en väldigt lång och krävande dag... Inte. Fast man skulle kunna tro det med tanke på hur jag känner mig nu. Är helt slut! Skulle helst vilja somna nu och inte vakna igen förrän jag är heeeelt utsövd, men gör jag det så lär jag aldrig vakna imorgon.

Hur var klassen då? Njaaa, så där faktiskt. De flesta gamla var kvar, men några fick snällt byta och göra plats för nya. De nya var väl kanske inte alla helt i min smak, men man ska ju aldrig döma någon utifrån ett första intryck. Just nu kändes en del väldigt omogna dock, men det kan ju såklart ha varit nerver som spökade lite för dom!
Ska bli en spännande vecka detta. Vem vet, på fredag kanske jag är BFF med någon av de "omogna". You never know! ;)

På lördag blir det utgång med några coola brudar som det ser ut just nu. En liten "kickoff" står för dörren! Om jag fick välj, så skulle kvällen bli så här:
Fördrink + skratt + prat + spel.
Oh mothership på the rock bar.
Slutligen, skaka rumpa till fötterna värker!
Men vi får se vad vi kommer fram till, något ser det i alla fall ut att bli!

Nu ska jag vila ögonen lite. Dom gråter.


Tillbaka till plugget och verkligheten!

Skolväskan är packad och jag är redo för ännu en termin med mina fina klasskompisar!
Jag kan verkligen inte minnas att jag någon gång har sett fram emot att börja skolan igen efter ett sommarlov, någonsin! Det är en skön känsla måste jag säga.
Ska bli spännande att se vilka de nya filurerna är som börjar, och det ska bli väldigt kul att återse alla gamla!

NU KÖR VI!!


Romantiskt fluff

Ända sen jag tackade ja till lägenheten igår har jag surfat runt på olika inredningssidor och letat efter fina grejer. Jag vet vad jag ska ha för stil i lägenheten, men nu ska jag bara hitta saker som passar in. Jag har bestämt mig för att ha vita enkla tapeter, så att jag enkelt kan lägga till någon snygg accentfärg, och byta när jag känner för det. I stort kommer allt gå i vitt, med undantag för soffan som är beige.
Det ska vara en ljus och romantisk stil på det hela, mysigt helt enkelt med mycket fluff och kuddar.

Försöker hitta en bred och lång ljusslinga som jag kan hänga bakom en tunn gardin runt sängen, men det var verkligen inte det lättaste... Vet ni vart man kan få tag i sånt så säg gärna till!

Lite så här kommer det förhoppningsvis att se ut i MIN lägenhet, har jag tänkt.


DET GÅR BRA NU!

OJ vad det går bra nu!!
Jag valde att tacka ja till lägenheten, så imorgon kommer kontraktet på posten och då är den officiellt min!!!
Inflyttningen flyttade jag fram till den 1/9, så slipper det bli så stressigt efter resan. SKA BLI SÅ SKÖNT MED EGET IGEN! Herregud alltså.
Allt som går ruttet kring mig nu är som bortblåst. Nu ska jag verkligen bara fokusera på vad som går bra och känna bra i magen!
Tänk, på söndag åker jag till vackra new york, den 19/8 börjar äntligen plugget igen och den 1/9 flyttar jag. Plus att jag har en resa till Berlin att se fram emot! SJUKT!!

Bara för att allt går så fruktansvärt bra nu så ska jag och Sandra fira imorgon! Det blir vin, kubb och mys på sandgrundsudden. Kan nog inte avsluta denna veckan på ett bättre sätt tror jag!!


RSS 2.0