svettigt!

Börjar på riktigt tröttna på vissa i klassen, så snart slår det slint i min skalle.
Vill ju inte vara dum mot någon, så klart! Men jag undrar hur många gånger jag egentligen har räknat till tio idag... Det kan ju inte vara hälsosamt att resa ragg och bli förbannad bara för att någon andas. Men det är precis så jag känner mot en person i klassen. Man kan väl helt klart säga så här, vi klickar inte!
 
Gick runt och var nervös idag inför friskvården, vilket visade sig vara befogat. JÄVLAR i min låda vilket pass. Trodde jag skulle spy efter bara några minuter och benen blev spagetti på en gång! Tror nog alla tyckte att det var lika jobbigt, i alla fall såg det så ut. Haha!
Men nej, nu ska jag skärpa mig och se till att få tillbaka den kropp som jag är bekväm i. För det är ju faktiskt precis vad det handlar om. Jag vill inte gå ner i vikt bara för att vara "smal". Jag vill gå ner i vikt för att vara trygg i mig själv igen. Sen vore det ju så klart skönt att komma i lite kläder igen också.. Hehe.
 
Imorgon väntar föreläsning och studiebesök. En präst ska föreläsa för oss och sen blir det studiebesök i domkyrkan. Kan bli spännande faktiskt! Ser fram emot att få gå upp i kyrktornet (om jag kommer upp för trapporna vill säga). Den utsikten lär ju vara MAGNIFIK!

På eftermiddagen/kvällen blir det middag tillsammans med Mia, Louice och Jonetta från klassen och sen antagligen någon öl med resten ute på stan.
Alltså, imorgon blir en spännande och rolig dag!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0