14.00 - 03.42

Fy fan vilken dag. Vi kom hit till eventhallen vid 14.00, och børjade jobba klockan 15.00, och sen har vi jobbat ænda fram tills nu. Det har inte funnits någonting alls att gøra under sjælva festen, før det kom bara ca 100 pers.. Men det ær just det som ær det jobbiga. Att bara sitta och kolla på klockan minut før minut ær nog det værsta jag vet. Jag jobbar hellre røven av mig, æn att bara sitta och gøra ingenting. Dock fick vi lite att gøra nær festen var slut, jag børjade stapla stolar, vilket senare visade sig att jag inte behøvde gøra. Så nu har jag svettat ner mig helt i onødan. Fast det kænns rætt skønt ændå, nu kænns det ju iaf att jag har jobbat ;D
Jag tycker synd om de som ordnade festen, de hade ræknat med att det skulle komma många fler, men så blir det ibland tyværr. Det var førresten en eritreansk fest, de firade sin frigørelsedag. Så man tycker ju faktiskt att det borde ha kommit hit fler, men men, så kan det gå.

Nu ska jag gå en sista runda i lokalen och se om vi glømt någonting.
nattinatt

nöff nöff

Fy fan vilken dag ifrån helvetet detta har varit.. När jag vaknade i morse hade jag världens huvudvärk, och självklart hade vi ingen alvedon hemma. Så det var bara att bita ihop. Det gick skit bra, ända tills jag och sanna kom hem igen efter vår tur på bergvik. Jag hade så ont att jag bara ville gå och lägga mig, men åter igen var det bara att bita ihop. För jag hade lovat Hanna att jag skulle komma in till stan och möta henne. Det var verkligen den värsta turen i stan på länge, jag trodde fan att jag skulle spy på bussen hem. Och mitt huvud värkte värre än värst. Så när jag kom hem la jag mig på soffan med solglasögonen på och sov i några timmar.
Det värsta av allt är att jag ska åka till oslo imorgon, så det är bara att härda ut under de tre timmarna dit, och slänga mig i sängen så fort jag kommit fram. Fy tusan för att jag blir sjuk nu, nu när jag ska jobba också! Och det är inte precis normala arbetstider..

Är det grisen som är på besök kanske?
- nöff nöff

Långa nätter

Jag undrar när jag ska få hinna med att sova i natt.. Jag måste hinna duscha, städa och sen har jag typ blivit beroende av paradise hotel, så det kan jag ju inte missa! Ska till bergvik imorgon med Sanna, och hon kommer förbi och hämtar mig klockan 11.00, så innan det ska allt vara klart. För efter bergvik ska vi hit hem och fika, och som det ser ut nu tar jag inte hem någon. Usch vad det är jobbigt att städa ibland, speciellt när man måste..
Men jag antar att det bara är att sätta igång... Önska mig lycka till, och sov några timmar för mig är ni snälla?

kompis det går bra nu.

Visst är det skönt när allt går som man vill? Allt börjar gå åt rätt håll nu, och det är jäkligt skönt!
Längtar till fredag och hoppas fan på att det kommer att fortsätta att gå såhär bra!

LIVET LEKER, och jag gillar't!


ja tack, gånger 5!



jeans

förresten, jag var på stan i går med Sanna Olsson, och hittade två par jeans. Och hör nu, de passade helt perfekt!
Jag har haft världens problem med jeans, för jag hittar aldrig några som sitter bra. Men denna gången hittade jag inte bara ett par, utan två!
Jag hade ett par svarta levi's jeans som jag verkligen älskade, de satt skit bra och har hur snygga som helst. Men efter en kväll i stan med lite alkohol gick de sönder på knät, så jag klippte sönder dom ännu mer, och nu är dom bara fula! Så jag måste verkligen ha nya.
Tänkte att jag ska försöka hinna att titta lite i oslo vad som finns där, annars är det bara att hoppas på att de finns kvar ;D

fuckface

Nu har det varit otroligt dålig uppdatering här.. men jag ska bättra mig, om jag orkar! ;D
Helgen var helt okej för min del! Hade otroligt kul i fredags på sandras födelsedagsfest! Trodde att jag skulle komma dit och endast känna Sandra, men icke! Det var mycket trevligt folk på plats, och det blev inte precis värre inne i stan!
Träffade Sanna Olsson och Monira på score, har inte träffat dom på flera år känns det som. Alltid kul att träffa barndomsvänner! Sen träffade jag Sanna Nilsson också, det var lika mysigt det! Härligt att det har blivit bättre mellan oss igen måste jag säga. Tack alla för i fredags, det var grymt!

Det känns verkligen som att det går framåt just nu, jag har några grejer på gång. Sen om det går hela vägen, det får framtiden avgöra. Men drar till Oslo nu på fredag iaf, så ska snacka med lite folk då och se vad som händer. Får snart lite pengar i plånboken iaf, känns jäkligt skönt!
Jag har räknat lite på allt jag behöver för att flytta hemifrån, och fan det kostar.. Men då har jag räknat med massa onödiga saker också, men vafan, ska jag flytta så ska jag köpa grejer också! Jag tänker inte ha en "student lägenhet" där det bara finns en säng, soffa och tv. NEJNEJ! Det funkar inte för mig :)

h&m eller ellos

Jag stör mig så jäkla mycket! Jag såg ett par skit snygga byxor igår, men jag minns inte vart jag såg dom!!! Jag kollade i både ellos och H&M katalogen, men nu hittar jag dom inte.. Men det var väl inte meningen att jag skulle ha dom antar jag ;D Ska snart dra mig in mot stan med syrran, blir en fika i solen :)

Det är så jäkla mycket kläder jag har hittat som jag vill ha nu.. Helt sjukt vad mycket snyggt det har kommit in nu! Men jag får vänta tills jag har lite stålar i plånboken...!

HEJDÅ!

höst?

Jag har inte skrivit på ett tag nu, men ska försöka att bli bättre ;D
Men nu ska jag snart åka hemåt efter en mysig kväll och morgon på kronoparken.

hejdå

bröllop



Grattis på 60års dagen Tina!

Efter kalas med skumpa och uteservering med öl är jag nu hemma igen. Kalaset var kalas bra, uteserveringen satt inte så fel den heller kan jag lova! Nu ska jag fortsätta med rummet en stund tills louise skickar bilderna ifrån bröllopet till mig. Ska nog lägga in några här sen, men det beror på hur dom ser ut ;D

Jag och Louise snackade lite om jobb osv förut.. och jag funderar faktiskt på att satsa allt på ett kort... Men jag får tänka lite till på det där, för det är ju ändå ett ganska så stort steg att ta. Men nu säger jag inget mer :)


put a ring on it

När jag fixade med mina smycken igår så hittade jag en skitsnygg ring! Jag tror att den kommer ifrån mormor, men jag är inte alls säker. Snygg är den iaf, och nu är den min!

Ska snart dra in till stan på kalas, pappas moster fyller år. Jag vet faktiskt inte vad hon fyller? :O
60 någonting tror jag, men jag vet inte..
Får se vad det blir ikväll, men jag hoppas på någonting kul!


kräkor

Nu bär det av mot vattnet med räkor och öl, eller cider. Sen får vi se om det blir hamnen, men vi hoppas på det ;D

Jag har kommit en bra bit med rummet nu faktiskt, nya sängen är på plats, klädställningen står där den ska vara... men sen ligger det lite annan skit här och var, fast det tar jag imorgon för nu blir det alkohol!

SNYGG!!!



It's gonna take a lot to drag me away from you

Från det att jag gick upp vid halv elva så har jag fixat i sovrummet! Nu åker sängen, fotöljen och extrabädden ut! Så nu ska det fan bli snyggt i mitt rum! Så som jag har tänkt mig det, kommer det att bli supersnyggt! Men det brukar alltid vara någonting som blir fel ändå ;D Men det är bara att hoppas på det bästa!

Krister och Steinar har iaf kommit nu, så bara dom har druckit sitt kaffe så ska dom börja bära!
FAN VAD GÖTT MED NY SÄNG!!!

hell yeah!

FY FAN VAD HÄFTIGT ALLTSÅ!
Jag har precis tagit en runda med pappa och motorcykeln, och det var helt sjukt!
Jag trodde att det skulle vara läskigt i svängarna, men icke! Det var ju helt magiskt! :p
Det var absolut inte sista gången jag åkte på den kan jag ju säga! JISES!!!

happy days

Låten jag la in i förra inlägget är min nya favorit låt! Fasen vad skön den är! Jag tror att det är toto som har gjort orginalet, men denna versionen är fan så mycket bättre!

Imorgon får jag förhoppningsvis min nya säng! Och fan vad det ska bli skönt, få slippa det jäkla gallret. Sängen jag ska få är mycket större, så det är ju också ett plus!

Pappa ska hämta Hampus snart, med motorcykeln! Så förhoppningsvis får jag provsitta den :D Det ska bli grymt kul att få se den, jag vet att pappa är oerhört glad över att äntligen äga en mc igen. Och visst är det roligt när ens föräldrar är superglada över någonting? :)


Jag och brorsan på bröllopet!

Pappa och motorcykeln!


Karl Wolf - Africa


hemma för en kort stund.

Nu är vi hemma igen, vilket känns lite sådär..
Jag hade gärna varit kvar i blekinge några dagar till,
eftersom att jag inte har någonting speciellt att komma
hem till så hade ju jag kunne varit kvar, men folk börjar
ju att jobba, så det var bara att åka med hem igen. :(
Resan hem igår var sådär, det sög i början eftersom att
man inte ville hem, men väl framme i helsingborg gick det
över, för jises vilken mysig stad. Men fan så jobbiga trappor!
Båstad var inte lika mysigt, jag hade förväntat mig att det skulle
vara större och mer, mer av allt... Men det var ungefär som
gamla stan, plus havet.
Vi åkte ca 80 mil, bara igår! Fast det kändes inte som att det
var så mycket, eftersom att vi stannade lite då och då.

Stoppet i Tidaholm var nog roligast, vi åkte ju till frejas uppfödare.
Nu var det inte alls lika mycket hundar, tror hon hade 5 hundar nu bara.
Fast istället för många hundar, hade hon nu 13 katter! Plus att hon
precis hade fått barn själv också... Jag förstår inte alls hur hon
orkar med allt, men alla är vi olika! :D

Ska strax gå ner till stranden, man får passa på när det äntligen är
bra väder igen! Sen ikväll ska jag ringa Nadja tänkte jag, och
se när vi ska dra iväg till norge! För nu jävlar ska jag ha mig ett jobb!
Och egen lägenhet!!!

0752

fy fan, det var ett tag sen jag var uppe såhär tidigt..
Om ca en timma reser vi mot helsingborg, båstad och tidaholm.
Det blir skönt att få sova i bilen nu iaf, för jises vad jag är trött.
Men nu ska jag käka frukost och sen drar vi.
hejdå!

Blekinge

Nu har vi precis kommit hem ifrån en lång dag runt om i blekinge.
Vi åkte till Ronneby brunn, och jises vad fint det var där. Där ska jag
banne mig bo någon gång. Sen åkte vi till Karlskrona och var där
hela eftermiddagen. Det var en super mysig stad, så dit kommer jag
att åka fler gånger.

Bröllopet i lördags var förresten helt underbart vackert! Carolinas klänning
var hur fin sin helst, och pär var hur stilig som helst! Louise tog bilder med
sin kamera, så lägger upp bilder ifrån bröllopet när jag har fått lite bilder.

Imorgon åker vi hemåt, men ska först åka förbi helsingborg, båstad och
tidaholm, så vi lär inte vara hemma i karlstad innan 00.00 iaf...

Huset vi har bott i nu under tiden här nere är brudparets hus,
kusin Pär och hans fru(ja, för det är hon nu) Carolina. Och jises vad snyggt
det är här! Jag funderar på om jag ska flytta hit och slänga ut Pär och Carolina,
men jag får se hur det går med det ;D Pär är ju faktiskt polis, så jag kanske
hamnar i finkan då ;p Jag har tagit kort på köket, så förhoppningsvis blir det
någonting liknande i edsvalla hemma hos mamma och krister. :)

Förresten, pappa och hans sambo Barbro har köpt sig en mc. Snacka om
ålderskris ;D Haha! Nej då, jag vet att ni har velat haft det länge. Så det är
bara för mig att säga grattis, och för er att åka ner till karlstad så att man får
provåka :D

Nu ska jag sätta mig ute med de andra.
Hejdå! 

RSS 2.0