en ovanlig tisdag.

igår började dagen med att klockan ringde 0900 (fast att det är lov!) för att jag skulle städa inför kvällen, och vid tolv tiden åkte jag in till stan och mötte sanna. Jag kom hem med en jacka, hoodie och en klänning, dock med mindre pengar på kortet..
Vid fyra mötte jag sandra också tog vi bussen hem till mig där simon och lina väntade eftersom att vi skulle ha party.
Vi började dricka lite smått och under kvällen sen började folket komma. Det var riktigt kul faktiskt :)
Vi drack och hade det mysigt tillsammans, dock var det lite väl höga röster under natten, men vafan det hör till :p
Det slutade med att lina, sandra, sanna, krook, emil och christoffer sov över, så kvällen vart längre än planerat :) Mycket trevligt iaf, tack allesammans!
Orkar inte lägga in några bilder nu, men jag kan lova er att det finns massa smaskigheter att välja mellan. hahaha ;D
Nu blir det film, tjing tjing!

long time no seen

Ja, det var ett tag sen jag bloggade nu.
Sitter uppe i Filipstad hos pappa nu, har varit här sen i fredags och åker hem imorgon igen. Men innan jag åker hem ska jag, pappa och Hampus till ishallen här i filipstad och åka lite skridskor. Förhoppningsvis kommer jag hem hel igen :p har faktiskt inte åkt på tre år tror jag. Så får se om det sitter i fortfarande ;D
På tisdag kommer iaf några ifrån klassen hem till mig på lite party :) ska bli kul faktiskt.
men nu ska jag gå ut till dom andra ett tag, sen ska jag sova.

hittade massa bilder på mig louise och hampus
ifrån 2000. Nog fick jag mig ett skratt eller två. :p

äntligen.

Jag drog mig upp ur sängen i morse och tog bussen till skolan, jäklar vad härligt det är att komma ut.
Visst är det skönt att vara hemma, men inte varje dag.

Det gör så fruktansvärt ont i ryggen just nu, så någon halloweenfest på skolan ikväll blir det nog inte för min del.
Kan fan knappt sitta ner.. så vi får se vad länge jag klarar av detta. Eftersom att jag INTE vill ta några tabletter får jag skylla mig själv över hur jävla ont det gör.. men jag menar, hur länge ska jag behöva gå såhär?

Har precis varit på en promenix med hanna, eftersom att vi inte var med på idrotten idag. Hade verkligen velat vara med för idag var det styrketräning.. men men, jag missar iaf inte boxningen. :D
Dags att gå bort till nJoy nu. Tjing tjing.

skallröntgen och ryggmärgsprov.

Igår var jag på sjukhuset hela dagen.. efter att doktorn på akuten i måndags bestämde att jag skulle göra en skallröntgen och ta ett ryggmärnsprov var det nu dags.. Jag och mamma åkte in vid nio till barnakuten och vid halv tio hade jag en nål i handen samt hade redan tagit blodprov. Men sen var det bara att vänta.
klockan gick och magen skrek mer och mer efter mat.. men Nej, det fick jag ingen. Kvart över ett(eller var det två?) fick jag tid upp till skallröntgen. Och herre, det var inte kul. Jag fick ett medel in i blodet som skulle visa blodkärlen i huvudet.. men det där medlet gjorde så att jag fick svårt att andas, så jag fick panik där inne i maskinen. Och eftersom att jag började gråta blev det ännu svårare att andas.. men jag lugnade ner mig efter att tag så att dom kunde fortsätta.
När det ändligen var klart gick vi ner till akuten igen och väntade på att få svar på röntgen. Jag hoppades faktiskt på att dom skulle hitta någonting, så att jag skulle slippa att göra ryggmärgsprovet.. men nej då, det var ingenting som syntes så det var bara att dra sig vidare till nytt rum. Eftersom att jag var så nervös fick jag lugnande innan det var dags.. Men det hjälpte ju inget vidare. Jag har nog aldrig gråtit så mycket på en dag som jag gjorde igår. Kalla mig mesig, men att ta ryggmärgsprov var INGEN höjdare. Det gjorde så jäkla ont. Det var som att gon körde in en kniv i ryggen på mig, fast att det bara var en liten nål.
Och idag har jag mer ont i ryggen än huvudet.. plus att jag måste vara hemma. Jag vill verkligen till skolan, för att vara hemma suger. Men imorgon åker jag även om det gör lika ont.

Nu ska jag se om jag kan lägga mig ner ett tag, för oj vad jag är trött.
Tjing tjing.

skorskorskor.

Har lite skor till övers, så tänker sälja några ;D

storlek 38
30:-
Aldrig använda.

storlek 39
30:-
Använda en gång.

storlek 38
40:-
Använda en gång.

storlek 37
40:-
Aldrig använda.

storlek 38
30:-
Använda några gånger.

storlek 37
30:-
Använda två gånger.

Snälla säg!

Mamma har hemligheter om min födelsedag.. Och jag bara MÅSTE veta vad det är. :p så om du vet, säg det för fan! Jag vill veta. :d

tidsfördriv.

Senaste..

Låt du hörde: Shiny toy guns - You are the one
Film du såg: Se upp för dårarna
Mat du åt: ostmacka till kvällsmat igår
Kram: Louise
Puss: Oj, kenny tror jag faktiskt :p Skulle ge han en puss på kinden men inte enligt han så han vred på huvudet och det blev en puss på munnen istället :p
Fest: Det var längesen jag festade nu, så kommer inte ihåg
Känslan: Panik
Ilska: oj, det var säkert någon gång under helgen. :p
Resa: norge
Glädje: förut :)
Dröm: Hahaha, åh den var underbar den. Om det ändå gick att förverkliga :)
Boken du läste: Gossip girl tror jag
Personen du träffade: Sandra, hon sitter brevid :)
Personen du pratade i telefon med: Krook
Personen du fick sms av: Krook där med.
Gången du åt en 7-eleven korv: Aldrig :)
Gången du var utomhus: För ca en timma sen på en rökpaus.
Gången du sov: För 3 timmar sen låg jag i min säng och försov mig :)
Gången hela din familj åt middag tillsammans: När louise fyllde 20 tror jag. (skilda föräldrar)

Nu ska jag ta en rökpaus, sen blir det att jobba svenska, VERKLIGEN! :b


Skolfoto.

Ja, idag är det alltså skolfoto som gäller.
ca 1/3 av klassen ska köra på 80-tal, vilket enligt mig är det roligaste temat. Några killar ska vara stekare och den är det en liten del av klassen som inte ska göra någonting tror jag. Lite tråkigt om ni frågar mig, MEN alla har rätten till avstå :)
Efter skolan blir det fika med sanna. Det var otroligt längesen vi fikade ihop, så detta ska bli kul :)

Jag stör mig lite på folk som har skolfotot seriöst. Folk som stylar upp sig och sminkar sig så att det ser ut som om det var deras första gång tillsammans med lite smink. Usch :) Dock är det kul att se hur ettorna gör. Vissa går i myskläder, andra i någonting som ser ut att vara en blandning mellan festoutfit och maskerad :)
Men vafan, det bryter vi med eftersom att vi kör på temakort ;D

Nu måste jag jobba lite med svenskan, tjing tjing.

en outfit att drömma om..



Natti natti.




80-tals panik!

På tisdag är det dags för att ta skolfoto, och jag och några till ska ha 80-tals tema..
När man hör det tänker man, men dug vad lätt. Men fan, nu har jag panik.. jag vet verkligen inte vad jag ska ha på mig :o Har gått igenom alla mina kläder och mammas, men det enda jag har hittat är en rosa toffs. :p
Så får dra mig ner till stan imorgon och titta överalls. För någonting måste det ju finnas..
Har du något tips kanske? Skulle verkligen behöva det.. ;p


Just dance!

Sitter här nu och ska snart gå in i badrummet för att duscha och göra mig klar.
För idag har jag mycket att stå i. Ska in till stan och kolla kläder till fotograferingen, sen hem till louise och käka med henne och hasse, sen åker vi in till stan igen och fikar samt jag får mobilen av henne och sen bär det av hemåt :)

Men nu såg jag att bussen går om 50 min, så måste dra mig nu.
Tjing tjing!

kvällens sista cigarett, du ler.

Idag var det alltså ett kärt återseende för min del.
Och det visade sig bli en mycket musik ikväll :) Efter massa, och jag menar verkligen MASSA godis och tv-tittande tog vi oss en promenad ute i den svarta kvällen. Känns bra att allt gick fint faktiskt.

Nu har mamma iaf åkt till oslo med krister, och kommer att vara där tills på söndag. Vilket är otroligt skönt, eftersom att jag slipper allt tjat om att jag måste städa :p (fast det måste jag fan göra nu, jag är äcklig annars)

Jises vad jag vill komma bort ett tag nu. Sandra ska till New york snart, så kanske kan lägga mig i hennes resväska.. ;D
Nej men seriöst. Skulle vara skönt att åka någonstans. Karlstad är en underbar stad på många sätt, men oj så tråkigt här är. Aldrig händer det någonting kul, och när det väl gör det kommer jag inte in.. eftersom att jag inte fyllt 18 än. Fy mamma, kunde du inte ha ploppat ut mig lite tidigare va? ;D

Helgens planer är just nu inte stora alls. Det enda jag har planerat är louise match på söndag mot grums. Jag hoppas verkligen på ännu en vinst ifrån NB's sida :)

Nu ska jag gå och tvätta mig i ansiktet, sen ta kvällens sista cigarett för att sedan bege mig in till sängen.
Får se om jag får igång mobilen igen så att jag kan blogga ifrån den imorgon. Men som ni alla nog redan vat är min mobil inte precis min bästa vän :) Som tur är får jag en "ny" på lördag, jag får nämligen låna syrran's eftersom att hon köpt sig en ny... DEN GRISEN! =)


"Jag fimpar kvällens sista cigarett, du ler.
Om nån minut så går jag härifrån och då ses vi
nog aldrig mer."

Dåligt med sömn.

I natt har jag inte sovit bra alls.. Fy! Hade jättesvårt för att somna igår, också har jag vaknat flera gånger under natten.. Men nu är det dags att dra sig upp ur sängen och käka frukost. Tjing Tjing. :d

inställt.

Ja, tyvärr blev det ingen boxning för min del idag. Mikaela fick en kund som hon var tvungen att ta hand om, så hon skulle inte hinna till 19.00. Så det får bli nästa onsdag istället :)
Så nu funderar jag på att gå och köpa en cola istället ;D haha.
Tjing tjing.

I fotografens ögon.

Att se en bild är lätt, men att förstå tanken bakom bilden och förstå vad den handlar om är en annan sak. Ibland kan man se en bild och tänka "oj, vilken konstig bild" men genom att lära sig förstå hur en fotograf tänker, kan bilden visa sig vara så himla mycket mer än bara en bild. Och varför jag skriver det här, det är en annan femma. Men tänk på det nästa gång du ser ett fotografi vet ja. :)

Boxing.

Min kusin ringde mig nyss och frågade om jag ville med på en boxinglektion ikväll, och självklart hänger man på. Härligt att få ut lite frustration ibland. Så för er som ska till kilene ikväll på boxing, SE UPP!



mobiltelefoner i all ära.

Vad vore livet utan en mobiltelefon?
Jag menar, när vi var mindre hade vi ingen aning om vad en mobil ens var, men nu.. när vi har växt upp med en kan man bara inte leva utan den. En mobiltelefon kan ha en  stor betydelse i ens liv. Den kan innehålla viktiga saker, sen kan komma ihåg saker åt en och jaa.. nu förtiden kan den fan göra allt.
Och varför skriver jag om detta nu för? Jo för att Louise, min syster har köpt en ny, så jag ska få ta över hennes. Och gissa om jag är glad. Nu äntligen slipper jag min sketna Sony ericsson W890i. Och iställer kommer en nokia N95 att finnas i mina händer.
Snacka om att jag är lycklig :)

Engelskan kallar, tjing.

God morgon.

Sitter på bussen till skolan nu, eftersom att jag missade den andra bussen betyder det att jag blir typ 30 minuter sen, men skit samma. :p Idag tänkte jag att jag ska städa faktiskt.. För mitt rum ser hemskt ut.. Men får se om jag orkar. :p Mamma köpte ju skor till mig igår förresten, tror du att dom passade eller? Nej, jag fick knappt i foten.. Så nu har mamma två par likadana. :) kul för henne, tråkigt för mig. Nu ska jag lyssna på musik, Tjing!

jackor

Jag är inne i en sån där "vill ha allt, måste ha nytt"-period... Alla mina kläder känns så jäkla tråkiga, men en ny jacka ska jag köpa mig iaf, en riktigt varm en. Fast jag är så jäkla kräsen när det gäller jackor, så vi får se om jag hittar någon ;D

Idag har det verkligen varit en slapp dag, satt av en hel skoldag i bildsalen och målade. Dock fick jag massa gjort, men det känns ju inte så smart eftersom att svenskan ska vara inne imorgon och jag har inte ens börjar.. ;p
Mamma köpte iaf skor till mig idag, så får se om dom passar imorgon :) Hoppas det för måste verkligen ha nya skor. (Ja faktiskt behöver jag det!)

Jag tänke faktiskt gå in och lägga mig nu, fast att jag börjar 10.40 imorgon. Min kropp skulle behöva sömt, inte minst mitt huvud.


Ge mig denna tack? :D

Trötter utan sin vän blunder..

Jag kan inte sova. Är skit trött men orkar inte ligga stilla.. Grejen är den att min buss till skolan går om åtta timmar typ. Och innan det ska jag hinna sova, vakna, duscha, äta och göra mig klar.. Fy fan.. Jag får sova i skolan imorgon en stund tror jag. :p nej, nu ska jag tvinga mig själv till sömn. Natti natti folks, sov gott och dröm sött.

Att leva med migrän.

för er som inte redan vet det så har jag fått migrän. Så nu blir det tabletter och smärtsam huvudvärk livet ut. Kul. :D någon som vill byta huvud med mig? :)

bad och fika.

just nu ligger jag i badet. ska strax gå upp och göra mig klar. för ska in till stan och ta en fika med sandra. nu hinner jag inte skriva mer för ska försöka att ta mig upp nu. :p bye bye.

RSS 2.0