2013

Mitt kommande tvåtusentretton i bilder.


121210 <3

Kompis, det går bra nu!
 
1. Jag fick en alldeles perfekt förtidig födelsedagspresent av min syster och H i år. Nämligen en liten liten liten Albin!
Han är perfekt och världens sötaste, och han är min systerson!!
 
2. Jag fick även en hel drös med försäkringspengar, så nu klarar jag mig ett tag framöver. Om man säger så ;)
 
3. Jag kom in på Allmän, i KARLSTAD!! Visst, jag skulle vilja gå uppe i Molkom också. Men allt blir så mycket mycket lättare i Karlstad känner jag, så YES!
 
Det enda tråkiga är att jag var tvungen att bryta min förbannade fot. Märker att det är otroligt opraktiskt! MEN, gipset försvinner förhoppningsvis den 10/1, DÅ JÄVLAR!!!

"Vi ska åka och köpa godis"

Ni vet hur man kan göra med barn ibland. Säga en sak, för att de inte ska bli rädda och nervösa, men sen göra något annat.

Till exemplet säga att man ska åka och handla, men egentligen ska man åka till doktorn för att ta blodprov.

Så önskar jag att mamma hade gjort med mig nu! För jävlar vad nervös jag är.
Jag har tydligen blivit sövd tidigare, men det minns inte jag, så kan liksom inte relatera till det.

En vän blev nyligen sövd under en operation, och hon var lika nervös och rädd innan som jag är nu. Då var det ju såklart lätt för mig att säga massa peppande saker till henne, men nu när jag är i samma situation själv är det en helt annan grej...

Förhoppningsvis kan min vän, syster Sanna, vara med under operationen. Det skulle nog få mig lite mer lugn tror jag, så jag hoppas och ber att hon får hoppa in och vara med!!

Bajs, jag vill inte!


Operation

Sådär. Då har jag fått tid för operationen. Imorgon 0730 ska jag ligga under kniven (aj). Lite nervöst, men det ska nog gå bra!
Känner mig jäkligt tacksam över att vi åkte in en gång till så snabbt efter. Jag sr sett vad ont det kan göra, och vilka problem som kan medfölja om det växer fel. Det är inget jag vill ens komma i närheten av, så tur i oturen att jag hade så ont!!

Någon som har opererat ligament (ledband) och vet hur det går till?


Ligament, vad är det?

Jahaja, inte så konstigt att jag hade så ont. De hade gipsat min fot snett i fredags, och det visade sig att ligamentet i foten var sönder. Så nu har jag fått ett nytt gips som sitter bättre och på tisdag blir det operation.

Mindre kul med tanke på att jag kommer att missa skolan. Men förhoppningsvis kan jag få några hemuppgifter istället. Ska ringa min lärare imorgon och fråga henne om det.

Har även fått starkare smärtstillande nu, så i natt får jag förhoppningsvis sova lite!!


Rumpa!

Förlåt mig nu, men fitta vad ont det gör!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Har tagit en panodil och en citodon, men det hjälper inte. Vill fan bara skrika ut smärtan, men gör jag det så vaknar de andra.
Har försökt att hitta en skön ställning för benet, så att jag kan få sova lite. Men det kvittar hur jag än gör.

Jävla jävla jävla dret!!!


Smärta och spya, men jag lever!

Ja det här med en bruten fot var inte det lättaste!
Bara en enkel grej som att gå och kissa blir helt plötsligt en stort projekt. Måste nog ha att det var otroligt onödigt gjort av mig att bryta foten... Men, det är lätt att vara efterklok!

Igårkväll kom chocken efter allt, som resulterade i en nerspydd Krister, jacka, hår och golv. Men det får man väl stå ut med antar jag.

Ont som fan gör det, men detta ska jag allt klara!

Tack till er alla som hjälpte mig igår! <3


RSS 2.0