fashionshow

Eftersom att det blev ändrade planer med jobbet så betyder det att jag får gå på modevisningen ändå! Så imorgon väntas modevisning! HÄRLIGT!
Nu blir det idol, och erik är så jäkla bra!


fashionornot

fuckingfuckfuckerfuck!
På torsdag var det tänkt att jag skulle gå på modevisning med mamma, Lotta och Mikaela. Och jag har verkligen sett fram emot det, men nu ser det inte ut att bli någonting för min del. För nu ser det ut att bli jobb på torsdag. Självklart väljer jag ju jobb framför modevisning, men ändå. Snacka om oflyt!
Nu ska jag lägga mig och sura över det hela och läsa solo. godnatt!

happyday

Jag har precis varit ute på kvällspromenaden med Freja, och vet ni vad? Jag fick inviga min vinterjacka!!! Fy fan vad mysigt det var. Jag har verkligen längtat efter att få ta på min den. Så nu är det bara snön som saknas, för jag är redo med både uggs och jacka.
Kom snö, kom!

mylove


ett - bianco, två - topshop, tre - dna

fyra - bianco, fem - topshop, sex - fendi, sju - topshop

åtta - see by chloé, nio- monki, tio - topshop

imgoingtosleep


Jag hittade skorna, jag gjorde en ny header och nu sover jag.
lyssna på låten, den är bra!

wääääh!

Nu har jag suttit i mer än två timmar och letat efter en sko på internet. Och jag har ännu inte hittat den! Jag vet att den finns där ute, och jag ska hitta den innan jag lägger mig! Varför den är så viktig är för att jag, som ni kanske ser, gör en ny design. Och jag har bestämt mig för att bli klar med den idag, för annars lär det aldrig bli gjort. Jag hade för mig att det var Alexander Wang skor, men tydligen inte.. Men jag antar att det bara är att leta vidare, för jag ska bli klar, jag bara ska det!

leightonmeester




ny design

fan vad rosa inte är jag alltså! Detta får det bli ändring på imorgon, men nu ska jag sova.
GOD NATT!

två veckor sen

I det senaste inlägget skrev jag ju att min hals såg förjäklig ut. Så dagen efter blev det ett läkar besök där det hette att jag hade en halsinfektion, och jag fick gå hem med en medicinkur på 10 dagar.
Hemma samma kväll började jag att spy, så dagen därpå blev det ytterligare ett läkarbesök. Och jag kan tala om för er att spy när man har en hals som värker utav helvete och är svullen som en flodhäst är inte kul!
Men jag fick återvända hem med diagnosen körtelfeber. Så det var bara att gilla läget och käka ipren som ett djur.
Jag orkade inte göra någonting annat än att sova, och äta någonting kunde jag bara drömma om. Jag kunde knappt dricka vatten, så det var nog inte så konstigt att jag inte orkade göra någonting mer än att gå från sängen till soffan.
Men nu är jag frisk, eller sympomfri, och fit for fight igen så det är bara att se upp. För jag har mycket att ta igen ;D
Förresten för er som inte hört detta ännu, JAG HAR SLUTAT RÖKA! Jag har rökt någon cigarett sen jag blev frisk, men tycker att det smakar skit så jag ser ingen mening med att röka nu. Jag tycker inte heller om cola längre. Det smakar jord och färgämnen, så det har jag också slutat med. fan vad jag är bra!, eller ska jag tacka den som smittade mig med körtelfeber'n kanske? Tack vem du än var ;D


today is yesterday's tomorrow

Fy fan vad min hals ser ut nu.. Jag tror aldrig att jag har sett den så svullen förut. Vi får väl se vad det blir av detta, förhoppningsvis lugnar det ner sig om en dag eller två. Annars ska jag fan skära bort knölen själv, och då menar jag inte huvudet, utan den svullna knölen jag har på halsen.

Har haft en mysig dag med Sanna Olsson idag iaf, hon kom hit i förmiddags. Och snäll som jag är tänkte jag bjuda på kaffe, men såg att det var slut. Så det fick bli cola istället ;D Eftersom att jag inte dricker kaffe själv så tänker jag inte på att köpa hem sånt, men jag tror nog att det gick bra ändå. Vi åkte bort till Oliven på våxnäs och köpte med oss en varsin sallad hem och käkade den framför en film. Jag kan ju inte säga att det var den godaste salladen jag har käkat, men är man hungrig så går det ner ändå. Fast jag tror ju inte att det blir något återbesök på Oliven för min del iaf, nej jag gillar MaChé mer.

Förresten, är det någon som vet någon hemsida där man kan få bra inspiration på sovrumsinredning? Jag blir snart tokig på hur det ser ut i mitt sovrum.. Hur jag än ställer möblerna blir det ändå inte bra.

En helg i filipstad

Det har inte varit mycket till bloggande nu under några dagar, men jag har varken haft tid eller lust. Har spenderat helgen i filipstad. Kände att det var dags att hälsa på hos pappa, och då kunde jag lika gärna slå två flugor i en smäll eftersom att det var oxhälja denna helgen.
Jag har haft det riktigt mysigt där uppe faktiskt. Dock har jag ont i kroppen, för det blev ändå en hel del gåing under de tre dagarna på marknaden. Och smart som jag är så tänkte ju inte jag på det när jag packade, så jag hade med mig ett par klackar och ett par helt utan klack (skor alltså). Men skit samma, man är bara ung en gång.
Jag fick mig 14 par strumpor, marknadsgodis (det är två måsten på en marknad) och en skit snygg klocka. Kvaliteten kanske inte är den bästa, men det skiter jag i. För den var både billig och snygg, och det gillar jag!
Det bästa med hela vistelsen var nog hemresan, och nu tänker säkert ni "men vadå, hade hon inte roligt?".. Men det är inte det, för det hade jag verkligen! Grejen är den att pappa körde hem mig, på motorcykeln! Och jises vad det var häftigt! Men efter nästan 7 mil på en mc blev kroppen lite stel. Det kändes som att jag gick som någon som hade skitit ner sig när jag gick av. HAHA!
Men det struntar jag i, för fan vad det är härligt att åka motorcykel! Jag kände mig som ett litet barn som ser tomten för första gången där bak, lite rädd men samtidigt otroligt lycklig. Och efter bara någon minut tog den lyckliga känslan över, så då kunde jag bara sitta och njuta. Och tro mig, det gjorde jag!
Så vem vet, kanske skaffar jag mig också en motorcykel någon gång i livet...

Förresten, jag har hittat en skit bra artist. Daniel Merriweather heter han, skit bra! För mig är han helt ny, eller det var en låt på albumet jag kände igen. Men jag har nog aldrig hört hans namn förut. Iaf inte lagt det på minnet. Hörde låten "Red" från albumet Love & War på radion när vi åkte hem ifrån norge, och sökte på den så fort jag kom hem. Och sen dess är det allt jag lyssnar på.

 Min nya klocka, är den inte ursnygg? (hehe, vad rolig jag kan vara)

ett gott skratt förlänger livet

Jag hade helt glömt bort det här klippet. Men jag hittade det idag, och fan så roligt det är! Vi skrattade länge till det här, och jag måste säga att det fortfarande är lika kul.
Christoffer och Lina leker, och jag filmar och skrattar... Vetefan vad jag fick till för skratt. Men roligt låter det iaf. Och lite kul på sin egen bekostnad måste man ha ibland! Hahaha! Enjoy!


rubrik:

jises vilken dag! Gick på stan tidigare med louise och mamma. Skulle köpa mig en jacka, men den jag hade tänkt mig att köpa fanns inte i min storlek, och sen hittade jag en annan, men jag var så osäker så köpte inte den heller.. Så jag åkte hem utan jacka, och fan vad sur jag var!
Från det att jag kom hem tills för någon timma sen har jag städat, jag fick mig ett litet ryck, så nu är rummet klart snart! :D Det är städat och fint nu, men jag är så jäkla osäker på möbleringen.. Så jag får se hur det blir tillslut.. Snyggt ska det bli iaf.
Jag borde faktiskt ha legat i sängen för längesen, eftersom att Martin kommer imorgon. Och jag har väl ungefär en miljon saker att hinna med innan det.. Så nu ska jag gå in och lägga mig och titta på film, köpte mig två stycken förut. p.s. I love you och How she move. Har inte sett någon av dom, men har hört att p.s i love you är bra. Och how she move är en dansfilm, så den gillar jag säkert!

God natt!

kärlek/love


getting out


texten i inlägget innan

Jag hörde denna texten nyss och visst är den bra? Kanske är det rätta ordet vacker. Läs själva och se vad ni tycker, jag blev iaf kär. Så nu ska den upp på min vägg!
Jag har förresten lär mig hur jag ska göra för att få in de "photoshopade" bilderna här i bloggen nu... äntligen!

Remember me as a time of day!


RSS 2.0