oinkoink

Har precis tagit gris-sprutan, och ni som säger att det inte gjorde ont är dumma i huvudet.
För fan vad det gjorde ont! Men det gick snabbt, så det var inte så farligt som jag trodde.

Men nu är det gjort iaf, och det är ju bra :)

Nöff nöff

bad day/hurt

Imorse ringde klockan 08.15, och fasen vad jag var trött då! Men det var bara att kliva upp och göra sig i ordning. För klockan 09.45 skulle jag vara på vårdcentralen och kolla örat igen. Och precis som i Måndags så såg de ingenting, så efter att en jävligt hårdhänt doktor hade tittat i örat på mig så bestämde de att jag skulle åka in till öron på sjukhuset. Så klockan 14.00 ska jag träffa ännu en doktor.
Det är ju sjukt detta, att jag aldrig får vara frisk. Ända sen jag fick körtelfeber första gången så har jag varit sjuk varje månad. Är jag inte förkyld så är det någonting annat. DRET är det!
Får hoppas att de hittar vad det är för fel med mitt öra, så att jag slipper att ha ont. Men det återstår att se.


drug/poison

Skulle köpa cigaretter igår, och blev då tipsad att testa en ny sort. Smakar likadant som Marlboro Light, men har bättre tobak. Alltså lite nyttigare cigaretter. Nyttigt kommer det ju aldrig att vara, men nyttigare än vanliga cigaretter är det iaf, och det är ju bra :)
Marlboro Gold Advance heter sorten, och visst är förpackningen snygg?
Så gott folk, istället för att köpa Marlboro Light kan ni nu istället köpa Marlboro Advance,
smackar likadant, men är lite nyttigare. :)

Birthday/I like


1.Skor Camilla Skovgaard, 2.Päls H&M, 3.Pälsmössa Lindex,
4.Skinnbyxor Lindex, 5.Tröja Gina Tricot, 6.Brosch H&M, 7.Tofflor H&M.


I'm back/blond

Det var ett tag sen nu, igen! Men jag har faktiskt inte haft orken till att blogga. Jag har inte haft någonting att skriva om heller, så kan inte säga att ni missat mycket.

Fick reda på idag att hon som vi köpte freja av snart får en ny kull, så jag ska försöka att övertala mamma om en liten vovve till. Vore det inte mysigt med en vit liten sak också? Så får Freja en kompis också, eftersom att hon är så rädd för alla andra hundar :b

Förresten, jag har blivit blond igen! Men inte lika blond som jag var sist, nu är det mycket snyggare och dessutom fixat på salong. Förra gången jag var blond fixade jag det själv, och jises hur jag såg ut då. USCH!
Fast jag tror att jag ska slinga det en gång till, men det får bli längre fram :)



-

fy fan vad det är kallt! Har precis fått igång brasan, men det tog sin lilla tid innan det började brinna. Jag måste fan bli bättre på att göra eld. usch vad dåligt det gick.
Men nu är det snart varmt och skönt i huset. Pappa och barbro jobbar, och hampus är i skolan, så det är bara jag och bubba som är hemma just nu. Ska snart ta mig en promenad med bubba, sen blir det en dusch tror jag nog. Fast jag vet inte om jag vågar gå ut med brasan tänd, så får kanske vänta på att barbro eller hampus kommer hem.

såg ni seriestarten för "Glee" igår? Vilken bra skit det var, jag gillar allt som har med musik att göra. Och eftersom att det är en musikalserie så förstår ni säkert att jag gillade den :)

Skärp er SVT!

Som många av er säkert både läst och hört om så pågår just nu en het debatt om SVT's dokumentärserie "ett fall för Louise". Många tycker att det är fel av svt att visa upp de unga barnen i tv, och låta dem berätta om sina problem inom familjen. Jag tycker att det är sjukt av svt att tillåter detta! Visst ska barnens röster bli hörda, men varför visa upp dem inför hela sveriges befolkning på samma gång? Varför inte lyssna på vad barnen har att säga och sedan låta skådespelare få berätta det för svenska folket?

Efter att ha sett det första och mycket omtalade avsnittet av serien känner jag mig så otroligt arg och förvirrad. Hur kan Louise sitta och säga hur den 9 åriga pojkens framtid kommer att se ut? Hon har inte ens träffat pojken, istället har hon suttit och tittat på små filmklipp av vad pojken har sagt till en reporter. Och utifrån det kan hon tala om att pojken troligtvis kommer att vara djupt deprimerad som tonåring och när han skaffar egen familj kommer han troligtvis att vara våldsam, precis som sin pappa.

Pojkens pappa, enligt mig, agar sin son. För jag tycker inte att aga endast står för att slå, jag tycker att aga är att trycka ner sitt barn, ta hårda tag i sitt barn armar och att kasta dem i sängen.
I ett klipp sägen pojken att hans hjärta är i bitar, och såklart att det är det. Ens förälder ska ju vara någon som man känner sig trygg hos, någon som man kan lita på. Och inte någon man är rädd för. Eller har jag fel?
I ett annat klipp sitter Louise och säger såhär:
"I sverige lever vi i ett land där det är förbjudet att aga barn, på alla kategorier. Däremot så är det förståss naturligt att man tar ett litet barn som man inte kan intellektualisera gränser till, och lyfter upp det barnet och kanske droppar ner det i en soffa eller någonting, det är ju en fullständigt ofarlig handling".
Ja men ursäkta mig då Louise, sätter inte det också spår i barnet då? Om en förälder "droppar ner" sitt barn i t ex. en soffa?

Jag tycker att det är sjukt hur vissa människor ser på hela den här grejen. Och jag vet iaf att när jag någon gång får barn kommar jag aldrig att vara hårdhänt mot det. Jag tror inte att det är en effektiv metod att uppfostra sina barn på. Men det här är min åsikt, och alla har vi rätten till en egen.

RSS 2.0